INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Trei cluburi din Spania sunt pe urmele lui Florin Andone

Florin Andone // Foto: Imago
Florin Andone // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2023 11:41 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 11:50

Liber de contract după despărțirea de UD Las Palmas, Florin Andone (30 de ani) va ajunge, cel mai probabil, în a treia ligă spaniolă. Atacantul român a fost propus la trei cluburi la care a jucat în trecut, Castellon, Atletico Baleares, respectiv Cordoba. 

Accidentările grave suferite în 2019 la Galatasaray au deraiat parcursul lui Florin Andone, unul dintre atacanții echipei naționale la acea vreme.

Andone a fost legitimat în sezonul trecut la UD Las Palmas, dar nu s-a impus printre „galbeni”. A jucat doar în 20 de meciuri și a înscris două goluri, iar contractul i-a fost reziliat la finalul sezonului.

Florin Niță, în tratative avansate pentru revenirea în România!
MERCATO
Florin Niță, în tratative avansate pentru revenirea în România!

Trei cluburi din Spania sunt pe urmele lui Florin Andone

Liber de contract, Andone pare că va ajunge în al treilea eșalon spaniol. 

Jurnalistul Ricardo Guruzeta, specializat pe ligile inferioare din Spania, a scris că atacantul român a fost propus la 3 dintre echipele pentru care a mai jucat în trecut: Cordoba, Castellon și Atletico Baleares. Toate evoluează la nivelul ligii a treia.

Varianta Deportivo de La Coruna a căzut după ce galicienii au preferat să-l aducă pe Rodri Ríos.

Florin Andone a mai jucat la Castellon până în 2011, la Atletico Baleares în sezonul 2013/2014, iar la Cordoba între 2014 și 2016.

Mai multe știri despre stranieri:

Cristi Chivu a semnat! Ce echipă va antrena în sezonul următor

Român printre starurile lui Lazio: „Să te antrenezi sub comanda lui Sarri este cu totul altceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  16 Iulie 2023, 15:40

In loc sa vina la Otelul sau la POli Iasi sa faca jucator din el antrenori care stiu Fotbal , el pierde vremea in Liga a-3-a spaniola....cred ca are si un al doilea Job !

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  16 Iulie 2023, 13:24

E cel mai bun jucator roman al ultimului deceniu pa faza de atac, alaturi poate de Alex Maxim. Pe aparare au mai fost alde Sapunaru (castigator de Cupa UEFA) sau Radu Stefan. Pe atac doar Andone a ramas cu acel sezon fantastic in La Liga de apare si acum pe wikipedia la top golgheteri, dupa Messi, Ronaldo, Suarez si alti cativa. Si Maxim la Stuttgart in sezonul in care a dat cel mai mare numar de assisturi dupa Ribery si Reus. Iar la "premiantii" nostri de cel mai bun jucator roman al anului am avut de-alde Alibec, Budescu, Sanmartean in aceasta decada.....toti cu performante ZERO la nivel international sau maxim ca au batut echipa a 2-a a lui West Ham intr-o dubla mansa. Nici pe Stanciu nu l-as pune la acelasi nivel cu Maxim si Andone, Stanciu a ajuns in sferturile Cupei UEFA, dar au fost doar cateva meciuri cu echipe mai tari (gen Rangers sau Leicester), nu un sezon intreg in campionat de top. Chiriches mai mult rezerva la Tottenham si Napoli, nu are nici Cupa Italiei. Tatarusanu rezerva la Lyon si Milan. Cam asta a fost generatia ce a ajuns amarata la Euro 2016 din grupa aia. Sapunaru si Radu Stefan raman in istorie pe faza de aparare Andone putea fi si el daca nu il distrugea nenorocitul ala de portar turc ce i-a cauzat ruperea piciorului. Incepuse super la Galatasaray. Daduse si 5 goluri in 25 meciuri in Anglia, singurul roman capabil de asa ceva. Si la nationala nu cu oricine- cu Italia si Spania.

ovydyusb
ovydyusb  •  16 Iulie 2023, 12:47

Nu il vrea numeni din Liga 1? UTA, U CLUJ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează