INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

OFICIAL Cristi Chivu a semnat! Ce echipă va antrena în sezonul următor

Cristi Chivu // foto: Imago Images
Cristi Chivu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 17:26 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 17:35

Cristian Chivu (42 de ani) va continua pe banca Inter Primavera. Clubul din Milano a anunțat astăzi că antrenorului român i-a fost prelungit contractul.

Fostul fundaș o va conduce astfel pe Inter Primavera pentru al treilea sezon la rând. În primul dintre ele, 2021/2022, a cucerit titlul în campionatul Primavera.

„FC Internazionale Milano este încântată să anunțe că antrenorul de la Primavera, Cristian Chivu, și-a prelungit contractul”, se arată în comunicatul nerazzurrilor.

La 32 de ani, fostul portar din Liga 1 a ajuns după gratii » Revolta soției: „Nu văd ca legea să fie egală pentru toți, sistemul e corupt!”
ÎNCHISOARE
La 32 de ani, fostul portar din Liga 1 a ajuns după gratii » Revolta soției: „Nu văd ca legea să fie egală pentru toți, sistemul e corupt!”

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera

Chivu a început să antreneze în 2018 în academia lui Inter. În anii ce au urmat a urcat treptat la formațiile U17, U18, apoi în 2021 la Primavera.

Gazzetta dello Sport analizase de curând acordul Inter - Cristian Chivu:

„Românul este fericit să continue munca începută la centrul Facchetti, dar și să antreneze jucători tineri. Bineînțeles că, în viitorul apropiat, se gândește să facă pasul la nivel de seniori, dar numai daca echipa care îl ofertează îi oferă condițiile optime să facă performanță. Deocamdată însă, el crede că experiența acumulată pe banca lui Inter l-a ajutat să învețe ca tehnician”.

Dacă în 2021/2022 a fost campioană, Inter a ratat play-off-ul în sezoul trecut din Primavera. Trupa lui Cristi Chivu a încheiat sezonul regulat pe 7, imediat sub ultimul loc de play-off.

Mai multe știri de actualitate:

S-a făcut cel mai scump transfer din istoria Premier League. Ce lovitură a dat Arsenal!

Mutu, înfrângere la debutul pe banca lui Neftchi Baku » „Briliantul”, răpus de un fost atacant de la Inter și Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Ioano13
Ioano13  •  15 Iulie 2023, 23:57

Acum vreo doi ani, în pandemie. La o televiziune din România, Chivu și familia sa dau un interviu, chiar acasă la ei. În concluzia interviului, maturul, talentatul și inteligentul Chivu, rostește o "maximă" celebră, către toți românii, indiferent de vârstă, educație, etc: " În perioada asta, un singur sfat am, stați dra...lui acasă". Am fost serios impresionat de maturitatea și profunzimea cuvintelor lui și, de aceea, nu ezit să reamintesc acest episod emblematic pentru profundul Chivu. PS. Sincer, îl consider superficial și modest dotat intelectual și, în acest context, nu cred că va antrena vreodată echipa mare a Interului.

costeltudor
costeltudor  •  15 Iulie 2023, 21:21

Mi pare rău ca trebuie sa spun așa ceva , Chivu nu mai este roman ! Tot ce este românesc ii pute !!! PĂCAT !

VardyParty
VardyParty  •  15 Iulie 2023, 21:17
Postat de chepandy777 pe 15 Iulie 2023, 20:08

evident mai mare ca a tuturor pseudo-antrenorii fara licenta de la noi.

Absolut. copii + juniori. tare ca apararea lu' rapid

Vezi toate comentariile (9)
Comentează