STRANIERI  ·  TURCIA

Florin Andone, confuz asupra viitorului său: „Nu știu unde voi fi peste două săptămâni”

Articol de — Duminica, 12 Ianuarie

Florin Andone (26 de ani), atacantul împrumutat de Brighton de la Galatasaray, nu știe unde va juca. Încă se reface după accidentarea suferită la genunchiul drept.

Florin Andone nu a reluat pregătirea cu echipa. Încă e în faza de recuperare după leziunea suferită pe 9 noiembrie, la ligamentele genunchiului drept.

Andone lucrează individual, la Cordoba, cu preparatorul fizic iberic Javi Poveda, pe care l-a avut la echipa spaniolă în LaLiga și în Segunda (între 2014 și 2016). Se antrenează și în sala de forță, și pe teren, la centrul sportiv al clubului alb-verde.

Florin Andone: „Mă pot întoarce când vor ei”

Într-un interviu pentru agenția turcă Ajansspor, „tricolorul” sugerează că nu știe unde va juca după această pauză. „Peste două săptămâni voi fi sau la Galata sau la Brighton”, a declarat atacantul în vârstă de 26 de ani.

Dacă Brighton mă cheamă înapoi, mă pot întoarce când vor ei. Ce se va întâmpla? Vom vedea”.  Andone e împrumutat de Brighton la Galatasaray până la sfârșitul sezonului.

4 milioane de euroeste cota lui Florin Andone, conform site-ului transfermarkt.de

Vezi și: Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×