INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Florin Andone și-a încărcat bateriile pentru un nou sezon în Premier League: „Mă simt ca nou”

Florin Andone - Brighton
Florin Andone - Brighton

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 14:38

Florin Andone (26 de ani) este nerăbdător să înceapă campionatul în Anglia, după ce a reușit să se salveze de la retrogradare alături Brighton.

Fotbalistul român revine după o serie de accidentări, dar, spune el, este pregătit să revină pe teren. Totodată, Andone a explicat cum a fost trecerea de la campionatul spaniol la cel englez, dar și cum și-a încărcat bateriile pentru noul sezon. 

„Anul trecut a fost greu deoarece am avut câteva accidentări la care nu m-am aşteptat, a fost cel mai greu an din acest punct de vedere. Dar aceasta este realitatea fotbalului, ai urcuşuri şi coborâşuri, uneori trebuie să aştepţi şi să te odihneşti, dar bineînţeles totul a fost diferit pentru mine.

Campionatul şi echipa au fost noi pentru mine şi am avut un nou stil de joc, am încercat să învăţ cât mai mult posibil şi acum mă simt gata, ştiu ce am de făcut în acest an şi ştiu ce înseamnă această ligă. Am avut o frumoasă pauză cu familia şi cu prietenii şi acum sunt gata să încep noul sezon”, a declarat Andone, pentru site-ul clubului Brighton.

„Sunt emoţionat deoarece este un nou an şi mă simt pregătit de start. Pauza a fost necesară pentru că finalul sezonului trecut a fost dificil, foarte greu pentru toată lumea. Ne-am făcut treaba şi ne-am îndeplinit obiectivul să ne menţinem (n.r. în Premier League) şi pentru toată lumea a fost important să avem o pauză pentru a ne odihni psihic şi reîncărca din nou. A fost frumos pentru mine şi mă simt ca un nou jucător, o persoană gata pentru noua campanie” Florin Andone

Antrenor nou la Brighton

Florin Andone va juca în noul sezon sub comanda unui alt antrenor, după plecarea lui Chris Hughton. Graham Potter va sta pe banca tehnică a lui Brighton, iar Florin Andone vrea să îl convingă că merită să fie titular.

„Când vine un nou antrenor, toată lumea începe de la zero. Toată lumea este la fel şi acum trebuie să muncim din greu pentru a-i arăta ce putem face şi că suntem gata să jucăm şi să dăm totul”, a spus Andone.

Fotbalistul român va fi coleg cu Tudor Băluță, care se va alătura în această vară lotului lui Brighton.

23 de meciuri a jucat Florin Andone pentru Brighton în sezonul trecut al Premier League

VEZI ȘI:

FOTO Răzvan Lucescu a semnat la Paris cu Al Hilal! Prima reacție a antrenorului român: „E o mare onoare să antrenez Al-Hilal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  01 Iulie 2019, 15:35

Succes !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează