INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

FOTO Răzvan Lucescu a semnat la Paris cu Al Hilal! Prima reacție a antrenorului român: „E o mare onoare să antrenez Al-Hilal”

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 12:29

Răzvan Lucescu a semnat contractul cu Al Hilal la Paris și a avut alături un director al clubului saudit. „Vă mulțumesc pentru încredere și pentru ocazia pe care mi-ați oferit-o”, a spus antrenorul în vârstă de 50 de ani.

Totul s-a derulat foarte repede pentru Răzvan Lucescu. După ce, vineri, s-a anunțat că pleacă de la PAOK Salonic, antrenorul în vârstă de 50 de ani era duminică la Paris pentru a semna contractul cu Al-Hilal. L-a avut alături pe Fahad Al-Mefarej, director la clubul din Riad.

Cu fularul alb-albastru la gât, Răzvan i-a strâns mâna oficialului saudit. „Bine ați venit! Sperăm să aveți un sezon extraordinar”, i-a spus acesta. „Vă mulțumesc pentru această onoare. E o onoare să antrenez cea mai importantă echipă din Asia”.

lucescu razvan

Apoi, tehnicianul a transmis un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al lui Hilal.

„Vă mulțumesc pentru încredere și pentru ocazia pe care mi-ați oferit-o. E o pasiune uriașă pentru această echipă, la fel ca așteptările. Am o mare responsabilitate”, a declarat Lucescu, promițând: „Eu și secunzii mei vom da totul, inima, sufletul, pentru a avea un an de succes și a-i face fericiți pe fanii lui Hilal. Mulți dintre ei nu știu nimic despre mine. Vin într-o altă țară, alt fotbal, altă cultură și vreau să câștig respectul oamenilor”.

4000.000 $ va fi salariul anual al lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal, clubul saudit cu care a semnat pe două sezoane

PAOK a găsit rapid o soluție

Nu doar Răzvan a semnat imediat cu alt club. Și PAOK a găsit rapid un înlocuitor. De duminică, noul antrenor al echipei elene e portughezul Abel Ferreira. Un tehnician tânăr, 40 de ani, care a fost pe banca lui Sporting Braga în ultimele două sezoane. 

Citește și:

Oficialii FRF în dialog cu Rădoi: „Mirel era foarte supărat” + Putea ajunge în locul lui Răzvan Lucescu: „Am văzut oferta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează