INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

FLORIN ANDONE // Lovitură pentru Andone! A marcat, dar poate fi SUSPENDAT 3 etape după ce și-a umplut un adversar de sânge

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 12:35

Florin Andone a contribuit miercuri la încă o calificare a lui Brighton în Cupa Angliei. După ce a marcat în 3-1 cu Bournemouth, atacantul român a repetat performanţa contra lui West Bromwich, egalând în minutul 82 şi expediind rejucarea meciului din "16-imi" (0-0 pe teren propriu) în prelungiri.

UPDATE 19:30

Federația Engleză de Fotbal a analizat cazul și l-a declarat pe Andone vinovat de comportament violent. 

 

Golul său, probă de inspiraţie şi simţ de puncheur, a fost umbrit însă de gestul făcut în prima repriză. În duelul cu Sam Field, Andone l-a lovit cu cotul în bărbie şi i-a umplut gura de sânge. Episod scăpat arbitrului Tierney, ce nu a avut nici ajutor VAR!

"O lovitură haină"

"A fost norocos, nu ar fi trebuit să mai rămână în teren. Merita un cartonaş roşu. Românul este în pericol să rateze partida cu Derby. Centralul nu şi-a dat seama de severitatea loviturii haine aplicate de Andone, într-o fază de la mijlocul terenului, venită probabil ca o reacţie la primul lor duel aerian.

Ar trebui să primească trei meciuri de suspendare", îl acuză tabloidul Daily Mail, care susţine că incidentul va fi judecat cu proba video.

Florin, care a mai avut două ocazii în primele 45 de minute, a prins şi prelungirile, în care "dubla" lui Murray a asigurat succesul echipei lui Hughton.

4 goluria marcat Florin Andone în acest sezon pentru Brighton. Are două reuşite în Premier şi două în Cupa Angliei

CITEȘTE ȘI:

GOL FLORIN ANDONE // Românul s-a distrat cu fundașii lui West Brom și a trimis printre picioarele portarului! Brighton s-a calificat în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează