INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Florin Bratu și-a găsit echipă! Unde va antrena fostul selecționer

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 14:10 / Actualizat luni, 20 martie 2023 14:49

Liber de contract din august 2022, când a plecat de la Românai U21, Florin Bratu (43 de ani) va antrena în Cipru, la Karmiotissa.

Fostul selecționer, care a mai antrenat formații precum CS Tunari, Dinamo, Aerostar Bacău, Turris Turnu Măgurele și Concordia Chiajna, va avea astfel parte de primul contract în străinătate.

Gigi Becali, atac la rivalii de la CFR Cluj: „Nu puteți fura voi cu VAR-ul cât putem marca noi”
FCSB
Gigi Becali, atac la rivalii de la CFR Cluj: „Nu puteți fura voi cu VAR-ul cât putem marca noi”

Florin Bratu va antrena în Cipru

Karmiotissa se află pe locul 4 în play-out-ul din Cipru, la 8 puncte peste primul loc retrogradabil. iar pe 18 martie s-a despărțit de antrenorul Sinisa Dobrasinovic.

Florin Bratu a negociat cu Karmiotissa și a ajuns la acord cu șefii formației cipriote, potrivit digisport.ro.

Fostul antrenor de la Dinamo ar putea debuta pe 28 martie, în meciul cu Olympiakos Nicosia.

Potrivit transfermarkt, lotul celor de la Karmiotissa este cotat la 6,33 milioane de euro, cel mai valoros jucători fiind portarul bulgar Martin Lukov (450.000 de euro). Din lotul ciprioților fac parte și Răzvan Grădinaru, fostul jucător al lui Dinamo, și Danzell Gravenberch, fostul atacant al lui U Cluj din sezonul 2014-2015.

12 meciuriare Grădinaru la Karmiotissa. Nu a reușit niciun gol și nicio pasă de gol

Bogdan Andone impresionează în Cipru

Florin Bratu va fi al doilea român care antrenează în Cipru, după Bogdan Andone. Cu el pe bancă, Apollon Limassol ocupă locul 5, cu 50 de puncte, și a înregistrat 5 victorii consecutive.

Citește și: 

Florin Niță și Ionuț Radu, luptă directă pentru postul de titular al naționalei! Au apărat câte o lovitură de la 11 metri

Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus: „A fost henț 100%, este o lipsă de respect față de noi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
o_bic
o_bic  •  20 Martie 2023, 21:17

Florine,incearca sa stai cat mai mult acolo,multumim ca nu te mai vedem o perioada la digi unde oricum spuneai numai prostii.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Martie 2023, 15:31

...nu stiu nimik despre echipa cipriota ...dar pentru mine este cat se poate de clar Bratu nu l mai iubeste pe Burleanu ...pentru ca acesta l a inselat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează