INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Sparta Praga, măsură categorică în privința portarului român Florin Niță

Florin Niță // FOTO: Imago
Florin Niță // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 18:21 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 18:52

Florin Niță (35 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la Sparta Praga.

Formația cehă a plecat în cantonament în Spania, iar lui Florin Niță i s-a transmis că nu intră în calculele antrenorului Brian Priske.

Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român
FCSB
Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român

Florin Niță, tot mai aproape să plece de la Sparta Praga

Presa din Cehia scrie că Florin Niță a fost lăsat în afara lotului pentru restului sezonului și are cale liberă spre o nouă formație.

Portarul român mai are contract până în vară cu Sparta, dar conducerea clubului este gata să-l lase să plece acum, gratis, dacă își va găsi o echipă.

Niță, trecut pe la Chiajna și FCSB, a ajuns la Sparta Praga în ianuarie 2018, pentru 1,3 milioane de euro. Pentru cehi a jucat 110 partide.

Ultimul meci al lui Niță la Sparta a fost pe 21 noiembrie 2021, întru-un 0-4 cu Slovacko. De atunci el a fost trecut pe linie moartă de conducerea clubului.

300.000 de euroe cota lui Florin Niță, potrivit transfermarkt

Nu am primit nicio explicație concretă de la antrenor. Am vorbit cu directorul sportiv și cu restul antrenorilor și nu știu ce să-mi spună. A fost doar decizia antrenorului principal. Eu am încercat să vorbesc cu dânsul, dar, din păcate, nu am reușit. Sunt om, nu sunt robot! Nu am cum să nu am o reacție, să nu pun la suflet. Mă deranjează... Dar spuneți-mi voi ce pot să fac?! Încerc să dau ce-am mai bun la antrenamente și poate o reveni la sentimente mai bune

- Florin Niță, în decembrie 2021

VIDEO Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Leo Strizu: „A știut ce face! E de lăudat, nu de criticat”

Citește și: 

La o conferință alături de Daniel Pancu, Sol Campbell și-a amintit de adversarul Dan Petrescu: „Era fantastic, făcea ambele faze”

Pepe, șocat de jucătorii de la FCSB! Dezvăluirea lui MM Stoica: „Bă, voi ce echipă sunteți? De ce sunteți așa grași?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
emil1986
emil1986  •  12 Ianuarie 2023, 13:03
Postat de ulrich pe 12 Ianuarie 2023, 10:52

Cred ca nimeni n-a inteles. Si nu ca suntem noi romani. Din om de baza al echipei l-au aruncat in afara lotului, foarte ciudat.

Nu-i ciudat nimic. Au un alt portar mult mai tanar, talentat, pe care vor sa scoata bani. Daca respectivul nu joaca cum ar mai scoate bani?

ulrich
ulrich  •  12 Ianuarie 2023, 10:52
Postat de cirus11 pe 11 Ianuarie 2023, 19:02

Nu am inteles deloc de ce l-au scos din echipa. Omul era intr-o forma incredibila. Era de departe cel mai bun portar roman iar inlocuitorul lui la cehi nu era ceva deosebit. Trebuia sa plece mai devreme de acolo

Cred ca nimeni n-a inteles. Si nu ca suntem noi romani. Din om de baza al echipei l-au aruncat in afara lotului, foarte ciudat.

gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2023, 10:43

probabil au alti 2 portari mai buni!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează