INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

De la Erevan, Florin Niță a revenit într-un alt „thriller”! Titular la Sparta Praga într-un meci cu nouă goluri

Florin Niță a ajuns titular la Sparta Praga
Florin Niță a ajuns titular la Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 23:20 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 00:08

Florin Niță (33 de ani) a revenit în poarta cehilor de la Sparta Praga, după ce a fost integralist în cele trei meciuri ale României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

La trei zile după thriller-ul de la Erevan, Niță a apărat într-un alt meci extrem de spectaculos. Sparta Praga a învins-o pe teren propriu pe Teplice, scor 7-2. La pauză, echipa românului conducea deja cu 4-1. 

Florin Niță și Sparta Praga sunt departe de primul loc, ocupat de Slavia lui Nicolae Stanciu. În acest moment, diferența dintre cele două mari rivale este de 13 puncte.

Niță, la un pas să-și extindă contractul cu Sparta Praga

Ajuns titular la națională după retragerea lui Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul de 33 de ani ar mai putea primi o veste bună: în perioada următoare, ar putea semna prelungirea contratului cu Sparta Praga pentru încă două sezoane. Niță mai are contract cu cehii doar până în vară.

Fostul portar de la FCSB a început ca rezervă acest sezon, dar începând din luna noiembrie a devenit titular incontestabil la Sparta. Niță a apărat foarte bine de atunci, fapt ce i-a determinat pe oficialii de la Sparta Praga să îi propună prelungirea contractului, scadent la finalul acestui sezon, anunță iSport.cz.

1,5 milioanede euro valorează Niță, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO Rezumatul meciului Sparta Praga - Teplice

Citește și:

Povestea impresionantă a lui Florin Niță, portarul român lăudat de Manuel Neuer: „Ambalam cozonaci ca să am ce mânca”

Chiar a fost Spider-Man! » Florin Niță, index InStat total spectaculos, peste Oblak și Courtois!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cky33
cky33  •  04 Aprilie 2021, 13:49
Postat de manx pe 04 Aprilie 2021, 00:17

Sper sa prinda o echipa mai buna intr-un campionat european. Nu din est.

Nu mi se pare exclus.Poate juca 2-3 ani in Olanda, Portugalia, Franta sau subsolul din Serie A sau La Liga fara probleme. E adevarat ca avand 34 de ani e mai greu insa la cum arata acum poate juca foarte bine la 40 de ani. Mai e un exemplu european, Gulacsi, care pana la 26 de ani nu a insemnat nimic si acum la 31 e pe lista lui Real, Chelsea,Man UTD, Juve etc.

cky33
cky33  •  04 Aprilie 2021, 13:47

Nu stiu daca ati observat,dar pe baiatul asta nu il injura nici un suporter, antrenor sau jucator. Fie stelist, dinamovist, rapidist,oltean, moldovean, banatean etc. De ce avem atat de putine de astfel de cazuri? Nu doar in fotbal, in societate as zice?

sibelius
sibelius  •  04 Aprilie 2021, 12:20
Postat de manx pe 04 Aprilie 2021, 00:17

Sper sa prinda o echipa mai buna intr-un campionat european. Nu din est.

La varsta lui e putin probabil sa se intample asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează