INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Florin Răducioiu are un mesaj clar pentru Tătărușanu, după transferul la AC Milan: „Asta se va întâmpla cu el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 17:20 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 19:04

Florin Răducioiu (50 de ani), fost jucător la AC Milan ('93-'94), a vorbit despre transferul portarului Ciprian Tătărușanu (34 de ani) la formația lui Stefano Pioli.

Fostul atacant anticipează că antrenorul Stefano Pioli îi va da șansa lui Ciprian Tătărușanu să apere în meciurile oficiale și nu crede că portarul va repeta greșeala făcută la națională, când, întrebat de reporterul GSP.ro, a declarat că nu-l interesează părerea fanilor români.

„M-a surprins transferul, nu mă așteptam ca Tătăruşanu să devină al doilea portar al lui AC Milan, pentru că venea după un an și jumătate de stat pe bancă. Mi se părea ciudat să rămână pe bancă un jucător cu peste 50 de prezenţe la naţională. Mă bucur că s-a terminat perioada neagră. 

E de necontestat că va fi numărul doi la Milan. Mă bucur, pentru că eu cred că va juca la Milan, faţă de perioada neagră de la Lyon. Eu cred că Pioli îi va da câte o şansă, în Cupa Italiei, în Europa League, poate ceva în campionat. Cred că va juca în câteva meciuri. Îl apreciez mult, chiar dacă l-am criticat pentru declaraţia la adresa suporterilor români. 

E băiat inteligent, nu cred că va face aceleaşi greşeli ca la naţionala României, legat de declaraţiile date. La Milan, fanii au un cuvânt greu. Sper să nu mai facă asemenea greşeli, pentru că-l pot pune într-o imagine proastă, iar el e nou-venit. Trebuie să fie pregătit pentru când îi va cere Pioli să intre”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

VIDEO Ciprian Tătărușanu s-a luat de trimisul Gazetei în Austria: „Alte întrebări nu ai?” 

Citește mai multe știri din Serie A

Tătărușanu, oficial la Milan! Prima poză cu Maldini și primul antrenament la Milanello!

Răzvan Marin a atras atenția italienilor la prima conferință: „Vreau să fiu liderul echipei!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (12)
pompescu
pompescu  •  12 Septembrie 2020, 19:35

Tatarusinea milaneza!

10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  12 Septembrie 2020, 19:32

Sa trezit ametitul asta de parca cuiva ii pasa de ce spune el ....are zeci de ani de antrenorat in spate.....ZERO BARAT dupa ce sa lasat de fotbal ....si el a facut ghetele la cativa acolo bcateva meciuri si Capelo a vazut ca nu are decat fumuri ia facut vant rapid

2027658984037612
Adrian Radu  •  12 Septembrie 2020, 19:32

Succes, dar cred ca tot pe banca de rezerve o so populeze

Vezi toate comentariile (12)
Comentează