INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Florin Tănase a semnat și va fi coleg cu un alt internațional român: „S-a alăturat batalionului!”

Florin Tănase a semnat cu Al Okhdood
Florin Tănase a semnat cu Al Okhdood

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 08:29 / Actualizat sambata, 05 august 2023 09:06

Liber de contract după despărțirea prematură de Al Jazira, Florin Tănase (28 de ani) continuă în zona arabă. A semnat cu Al Okhdood, nou-promovată în prima ligă saudită.

Anunțul a venit noaptea trecută. „Florin Tănase se alătură batalionului Al Okhdood”, au scris saudiții, care i-au dat numărul 10 românului și i-au dedicat un videoclip special de prezentare: 

Florin Tănase, prezentat la Al Okhdood

Tănase era curtat și din Turcia, de Adana Demirspor, dar a fost convins de oferta din Arabia Saudită, unde campionatul este într-o continuă expansiune. Vara aceasta, saudiții au făcut transferuri de sute de milioane de euro și au oferit salarii aiuritoare, de ordinul zecilor, chiar sutelor de milioane de euro.

La Al Okhdood, Tănase va fi coleg cu alt internațional român, stoperul Andrei Burcă, pe care saudiții l-au cumpărat de la CFR Cluj în această vară cu 600.000 de euro.

Cei doi români vor fi antrenați de portughezul Jorge Mendonça.

Cumpărat de Al Jazira de la FCSB cu 3 milioane de euro în vara lui 2022, Florin Tănase a rezistat doar un sezon în Emirate. După 24 de meciuri și 6 goluri pentru echipa din Abu Dhabi, contractul i-a fost reziliat.

Florin Tănase, luni: „Săptămâna asta semnez!”

Luni, la palatul lui Gigi Becali din București, Tănase anunța că urmează să semneze în această săptămână cu noua echipă. A exclus revenirea la FCSB, dorind să continue în străinătate, unde contractele sunt mult mai mari decât ce ar putea primi în România.

„Sunt în discuții cu mai multe cluburi din străinătate și probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment, prima mea opțiune e să merg afară”, spunea Tănase, care le-a transmis totuși fanilor FCSB că „o să mă întorc la un moment dat”.

Mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali și-a anunțat strategia la negocieri » Solicită încă două milioane de euro: „Pot lua banii ăștia. Pare dezlânat, dar vede bine jocul”

„Fotbalist gras, cu un ego exacerbat” » Budescu, luat tare imediat după transferul la Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
MaxiP
MaxiP  •  05 August 2023, 19:22
Postat de 10geo pe 05 August 2023, 10:52

Dupa gandirea ta, care comentezi pe gsp, arunci tara in mediocritate. As mai adauga si ca atunci cand statul construieste un stadion si il face cadou unei UM arunci tara in mediocritate. Si apropo e mult mai bine pt Tanase in prima liga araba decat in divizia C italiana.

Cred ca daca iei putin metaforic ceea ce a spus, ca e Brescia sau alta echipa, ca e GSP sau cam orice ziar din ziua de azi (ca nu stiu daca e altul mai bun), e cam greu sa il contrazici. Si mie mi se pare ca suntem niste plangaciosi care dam vina pe oamenii politici pentru tot ceea ce ni se intampla fara sa constientizam cat de mult ne asemanam cu ei, ei care de altfel de unde au aparut?! Da, in Romania omul de rand fura, da spaga, profita, 90% vor sa nu munceasca dar sa fie asistati financiar... cred ca e cel mai pertinent comentariu pe care l-am vazut pe aici, omul are dreptate, suntem rezultatul propriului comportament.

alex03036
alex03036  •  05 August 2023, 12:45
Postat de Razvan pe 05 August 2023, 10:20

Daca te dau afara si arabii, inseamna ca rau au ajuns romanii

"am ajuns" ca era printre cei buni in Liga 1

alex03036
alex03036  •  05 August 2023, 12:44
Postat de VanBasten pe 05 August 2023, 10:10

De unde iti iei marfa?! Pare strong si quality

Știu că nu e placut sa recunoști ca e adevărat ce am scris. Dar suntem unde suntem ca țară din cauza a sute de mii se micro actuini sau non acțiuni care cumulate cauzează o țară care a fost în sferturile de finală in 1994 la fotbal, sa ne tremure izmenele cu Armenia de exemplu. Si cum am zis si mai devreme altcuiva sunt aici cu voi nu sunt superior celorlalți.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează