INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE UNITE ARABE

VIDEO Florin Tănase, primul gol la Al Jazira » Cum a marcat fostul căpitan al celor de la FCSB

Florin Tănase, gol pentru Al Jazira
Foto: Twitter / Al Jazira
Florin Tănase, gol pentru Al Jazira Foto: Twitter / Al Jazira

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 18:16 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 19:02

Florin Tănase (27 de ani) a reușit primul său gol pentru Al Jazira, formație care le-a plătit celor de la FCSB 3 milioane de euro pentru atacant.

După ce în prima etapă Tănase a debutat cu o pasă decisivă la victoria echipei sale, 2-0 cu Al Fujairah, golgeterul României din ultimele două sezoane a reușit să marcheze primul său gol în Emiratele Arabe Unite, în victoria cu Khorfakkan, scor 4-2. 

Mircea Lucescu, șocat de ce a pățit echipa lui la Istanbul: „Doi jucători vor fi operați la Barcelona”
DINAMO KIEV
Mircea Lucescu, șocat de ce a pățit echipa lui la Istanbul: „Doi jucători vor fi operați la Barcelona”

Florin Tănase, primul gol pentru Al Jazira

În minutul 47 al meciului din deplasare cu Khorfakkan, în urma unui atac prelungit al celor de la Al Jazira, Oumar Traore i-a recentrat cu capul o minge în careu internaționalului român, care a marcat cu un șut cu stângul la colțul scurt. Portarul advers nu a mai putut face nimic.

A fost golul de 1-1 al partidei, după ce gazdele deschiseseră scorul în prelungirile primei reprize. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Al Jazira, scor 4-2, după un hattrick reușit de Mabkhout. Tănase a fost schimbat în minutul 80.

Florin Tănase: „Rădoi și Olăroiu mi-au spus că ar fi o onoare pentru mine să ajung aici”

La începutul lunii august, FCSB l-a cedat pe Florin Tănase (27 de ani) la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. După prezentare, mijlocașul a vorbit despre alegerea sa de a semna cu saudiții, afirmând că s-a consultat cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte de transfer.

Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat, un club mare din Emiratele Arabe Unite. Suporterii se așteaptă să marchez goluri, iar eu sper că voi reuși să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri și trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Amândoi mi-au spus că este un club mare, cu organizare foarte bună și că ar fi o onoare pentru mine dacă ajung aici”, spunea Tănase

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Decesul Reginei Elisabeta a II-a poate trimite echipele engleze în străinătate! Ce stadion e în stand-by pentru a găzdui meciurile din Europa
DOLIU ÎN ANGLIA
Decesul Reginei Elisabeta a II-a poate trimite echipele engleze în străinătate! Ce stadion e în stand-by pentru a găzdui meciurile din Europa
Campionatul din Ungaria, reprezentat de Ferencvaros, a depășit Liga 1 în clasamentul coeficienților UEFA
INTERNAȚIONAL
Campionatul din Ungaria, reprezentat de Ferencvaros, a depășit Liga 1 în clasamentul coeficienților UEFA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  09 Septembrie 2022, 20:29

Evident, face spectacol Tanase !!! )))))

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Septembrie 2022, 20:20
Postat de dobrin pe 09 Septembrie 2022, 19:36

Face eventul, castiga campionatul oazelor si cupa dunelor.

Decât eternul loc 2 parcă-i mai bine oaza sau duna pe un salariu mult mai mare și fără observațiile eternului antrenor de locul 2 !

observator_federal
observator_federal  •  09 Septembrie 2022, 19:46

Campionatul din Emiratele Arabe Unite este mai slab decât Superliga noastră și deci și mai slab decât campionatul din Arabia Saudită (acolo echipele din frunte, Al Hilal și Al Nassr, au loturi ce depășesc 60 milioane Euro fiecare, dar sunt și alte cluburi puternice). În fine, banii contează în primul rând, nu o să stăm acum să comparăm felul în care au ales să-și continue cariera fotbaliștii și antrenorii români din Peninsula Arabică..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează