INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Tănase ar putea pleca din Emirate! Ce club se interesează de el

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 12:13 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 12:57

Ajuns în vara lui 2022 în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, extrema Florin Tănase (28 de ani) ar putea pleca în această vară.

Potrivit presei din Turcia, Florin Tănase ar vrea să schimbe echipa după doar un sezon și ar putea reveni într-un campionat european.

A plecat de la Universitatea Craiova fotbalistul care intrase în război cu clubul: „Să-i urăm succes”
CSU CRAIOVA
A plecat de la Universitatea Craiova fotbalistul care intrase în război cu clubul: „Să-i urăm succes”

Florin Tănase, dorit de Trabzonspor

Trabzonspor, care a terminat pe locul 6 sezonul trecut din Turcia, ar fi interesată de serviciile internaționalului român. Și ar fi început deja negocierile pentru un posibil transfer, anunță Fotomac.

Cumpărat de Al Jazira în 2022 pentru 3 milioane de euro, Tănase mai are contract până în vara lui 2024. Pentru formația din Emirate, jucătorul crescut de Academia Hagi a bifat 6 goluri și 3 pase de gol, în 24 de partide.

3.500.000 de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

  • Trabzonspor este antrenată în prezent de croatul Nenad Bjelica
  • Are lot cotat la 107,5 milioane de euro. Cel mai valoros jucător e portarul Uguran Cakir (12 milioane de euro)
  • În palmares are 7 titluri de campion, ultimul cucerit în sezonul 2021-2022. Mai are 9 Cupe și 10 Supercupe

Florin Tănase a intrat în piața imobiliarelor

Fostul căpitan al celor de la FCSB a decis să investească în domeniul imobiliarelor, fiind hotărât să construiască un complex rezidențial în zona de nord a Bucureștiului. 

A cumpărat deja un lot de teren de 5.000 de metri pătrați, parte a unui teren mai mare, de aproximativ 7,4 hectare, pe care îl deține Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, scriu cei de la profit.ro.

Florin Tănase a spus că își dorește ca în anul 2024 proiectul să înceapă, urmând ca durata construcției să fie de doi ani. 

„Cred că se vor putea construi aici circa 120 de apartamente. Urmează să finalizeze arhitectul proiectul pentru a depune documentele în vederea autorizării.  E primul meu proiect imobiliar. Mi-a plăcut pentru că este într-o zonă foarte bună a Capitalei, în Pipera, lângă lac. Până va fi gata proiectul cred că se va debloca și piața rezidențială. Anul viitor ne dorim să începem, iar durata construcției va fi de aproximativ doi ani.  Dacă voi avea succes cu acest proiect, intenționez să fac și altele”, a punctat Florin Tănase. 

1,8 milioane de euroeste salariul anual pe care Florin Tănase îl încasează în Emiratele Arabe Unite

Citește și: 

Elvețienii ne iau peste picior: „Nu i-am văzut pe români în ultimii ani”. Și continuă: „Cu tot respectul, ...”

Florin Prunea e sigur: „Au făcut cel mai bun transfer din această vară. Fantastic jucător”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  18 Iunie 2023, 12:57

Ajuns în vara...ar putea pleca în aceasta vara. Frumoasa scriitura. Ai doua clase mai mult decât Andra Mocanu

VanBasten
VanBasten  •  18 Iunie 2023, 12:55

"Ajuns în vara lui 2023 în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira..." Sergiule, ai un cont de Revolut sa-ti trimit 50 lei?! Nu de alta, dar sa-ti iei și tu un calendar, pare ca nu știi în ce an te afli.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează