STRANIERI    •   MECIURI TRUCATE

Fosta echipă a lui Rednic, implicată în aranjamente? Acuze grave lansate în presa din Belgia: "Ajunge să ne gândim la acele meciuri"

Vineri, 07 Septembrie

Numele lui Mircea Rednic e adus, inevitabil, într-un scandal cu meciuri trucate ce vizează fosta echipă a "Puriului", Mouscron.Roland Duchatelet, fost președinte la Standard Liege, a declarat în presa din Belgia că Mouscron s-a folosit de aranjamente pentru a rămâne în prima ligă în urmă cu două sezoane.

"Ajunge să ne gândim la ultimele meciuri ale lui Mouscron din sezoanele precedente. Ancheta după plângerea clubului Mechelen a fost clasată, dar nu cred că procurorul a realizat o anchetă aprofundată", a declarat Duchatelet, pentru revista Knack.

În prezent în Arabia Saudită, la Al-Faisaly, Rednic a antrenat la Mouscron între 2016 și 2018. A salvat echipa de la retrogradare în ediția 2016-2017, fiind destituit în următoarea stagiune.

Vezi și: Wow! S-a aflat de ce Cristi Ganea nu joacă deloc la Bilbao! Scouterii lui Athletic l-au făcut praf în fața șefilor: "Carențe notabile, nu-l cumpărați!"

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase