INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Foștii selecționeri Rădoi și Isăilă au avut meci direct în Emirate » Un fotbalist cu ștate vechi în Liga 1 a dat o pasă de gol

Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Albataeh FC
Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Albataeh FC

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 18:17 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 19:31

Formațiile lui Mirel Rădoi și Daniel Isăilă, Al Bataeh, respectiv, Ajman FC, au încheiat la egalitate, scor 1-1, confruntarea de vineri din runda #6 a campionatului Emiratelor Arabe Unite. A fost și un duel al foștilor selecționeri de la „tineret”, protagoniști în celebra campania de calificare pentru Europeanul din 2019.

Prima care a schimbat tabela a fost formația lui Mirel Rădoi. În minutul 29, Baba Gassama, mijlocașul din Mali al celor de la Al Bataeh, a deschis scorul în urma unei pase venite de la Ulrich Meleke, fostul fundaș de la Voluntari sau Botoșani.

La cabine s-a intrat la egalitate, după ce marocanul Walid Azarou a egalat pentru oaspeți chiar în minutul 45.

Avea să fie rezultatul final al partidei, Al Bataeh ratând șansa de a obține al doilea succes consecutiv în campionat. Rădoi a schimbat masiv în partea a doua, însă cele trei înlocuiri realizate în minutul 70 n-au schimbat în vreun fel soarta partidei.

Al Bataeh și Ajman, situații diferite în Emirate

După primele șase runde, Al Bataeh ocupă poziția a șasea, cu opt puncte, trupa lui Rădoi contabilizând un parcurs oscilant: două victorii, două remize și două înfrângeri. În schimb, trupa lui Isăilă stă mult mai rău și nu și-a revenit nici după instalarea lui Isăilă. Ajman FC e penultima, cu doar trei puncte.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Nicio săptămână fără „Șumudică Show” » Cum a ajuns, din nou, în toată presa din Turcia: „Avem și aici baclavale și fistic”

FOTO Cum s-a terminat duelul românilor din Arabia Saudită: Contra și Stanciu împotriva lui Burcă și Tănase

Radu Drăgușin, o pagină întreagă dedicată în presa italiană: „Anul lui Dragu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează