INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

VIDEO și FOTO Rafael van der Vaart, antrenament la București: „Poate vă ajut să-l găsiți pe noul Mutu” + Sfat pentru Radu Drăgușin: „Asta să facă, dacă vrea să fie adorat!”

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart

Articol de , , - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 12:35 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 13:19

Rafael van der Vaart (40 de ani), fost jucător al lui Tottenham și Real Madrid, s-a antrenat azi în România, la centrul Acumen Sport, situat în Sectorul 6 al Capitalei. 

Fostul internațional olandez a acordat un interviu în care vorbește despre Radu Drăgușin (21 de ani), viața după retragerea din fotbal și despre Rapid, club pentru care evoluează prietena lui, handbalista Estavana Polman (31 de ani).

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
+1 FOTO

VIDEO. Fost mijlocaș la Tottenham, Van der Vaart îi dă un sfat lui Radu Drăgușin

Van der Vaart a jucat la Tottenham în perioada 2010-2012, apoi s-a transferat la Hamburg. Are un pont pentru Radu Drăgușin la Spurs.

„ Tottenham reprezintă un pas fantastic pentru cariera lui Radu Drăgușin, este un jucător înalt și puternic, se potrivește cu stilul Premier League. Nu l-am urmărit, arată ca un luptător, trebuie să dea 200%, asta își doresc fanii. Acestea este sfatul meu pentru el, așa îl vor adora”, a declarat olandezul

Întrebat dacă Radu Drăgușin poate ajunge la Real Madrid, club pentru care a jucat între 2008 și 2010, olandezul a răspuns: „Poți visa departe, dar pas cu pas. Așa am învățat și eu. Dacă ești pregătit, te vor cumpăra. Am avut onoarea de a juca acolo, pentru fiecare copil Real Madrid este cel mai mare club din lume”.

La întrebarea „Care este următorul fotbalist din România care-i poate călca pe urme lui Drăgușin?”, vicecampionul mondial a replicat: „Unde sunt noul Hagi, noul Mutu? Aș vrea să văd câteva meciuri de aici, dacă sunt jucători talentați, poate voi putea ajuta cumva”.

Rafael van der Vaart, despre problemele cu greutatea: „Am adăugat 10 sau 15 kilograme de când m-am lăsat de fotbal”

„Înapoi la treabă, îmi place aici. Vreau să revin în formă, să mă simt mai bine, să mai joc câteodată fotbal, să mă antrenez din nou. Totul e dificil când te lași de fotbal. Viața fără fotbal îmi place, nu-mi lipsește neapărat. Voi juca pe 23 martie pentru legendele lui Ajax la meciul cu legendele lui Liverpool, cu siguranță vor veni mulți oameni, doar se joacă pe Anfield. 

Am adăugat 10 sau 15 kilograme de când m-am lăsat de fotbal, vreau să le dau jos. E greu, trebuie să recunosc că îmi place să mai beau câte un vin bun, să mănânc bine, dar vreau să mă antrenez din nou, de aceea vin aici în fiecare zi”.

Rafael van der Vaart: „România e prima mea casă acum”

„Practic, România e prima mea casă acum, nu am casă în Olanda, locuim aici. Am văzut un meci al lui Rapid, îmi place, este un stil diferit de fotbal. Au un stadion frumos, îmi place. Nu urmăresc fiecare meci, dar sper să câștige campionatul, iubita mea joacă pentru Rapid, deci sunt și eu un fan.

Voi fi la Campionatul European pentru televiziunea olandeză, știu că e și România acolo, n-a mai fost de mult la un turneu final, 8 ani e o perioadă lungă de timp”, a adăugat Rafael van der Vaart.

Vezi și alte știri:

Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”
TURCIA
Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”
Final de coșmar pentru Arnold Schwarzenegger la Munchen » Reținut și șicanat 3 ore, și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce! „Nemții nu mai văd pădurea de copaci”
INCIDENT
Final de coșmar pentru Arnold Schwarzenegger la Munchen » Reținut și șicanat 3 ore, și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce! „Nemții nu mai văd pădurea de copaci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
AlexStefan
AlexStefan  •  19 Ianuarie 2024, 08:05

Domnule jurnalist ne mai documentăm puțin van der Vaart a jucat Ajax, Hamburg, Spurs și Real Madrid. Informați greșit comunitatea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează