STRANIERI    •   GRECIA

FOTO De necrezut! Nu s-a mai văzut asemenea greșeală » Răzvan Lucescu, furat în Grecia: "Era 5 metri în joc"

Articol de — Daniel Scorpie Luni, 03 Septembrie

Răzvan Lucescu acuză arbitrajul pentru golul refuzat lui Akpom, semnalizat aiurea în ofsaid, în victoria cu Panionios, 1-0. ”Am reacționat furios pentru că era 5 metri în joc”. Și gazdele au reclamat două penaltyuri neacordate.



PAOK a trecut peste șocul ratării grupelor Ligii și a reușit a doua victoria italienească, 1-0 cu Panionios, având punctaj maxim după două etape.

Mulțumit de atitudinea echipei, Răzvan Lucescu a atacat arbitrajul, pentru al doilea gol refuzat pe final, din cauza unui ofsaid imaginar, semnalizat într-o fază destul de simplă. "Sigur n-a fost o eroare umană. Cineva a venit aici cu un scop precis! Nu era o chestiune de centimetri, ci Akpom se afla în joc cel puțin 5 metri. De aceea am și reacționat furios pe margine", s-a plâns tehnicianul.

Akpom, în echipament alb-negru, ținut în joc de doi adversari

captura paok

A decis El Kaddouri

Atacantul englez împrumutat de la Arsenal avea chiar 2 fundași adverși între el și portarul Manojlovici (foto), care a respins o minge în față și Akpom a marcat! Noroc că El Kaddouri deschisese scorul (68) și gafa arbitrilor n-a mai contat. Și gazdele au cerut două penaltyuri, mai ales la duelul dintre Haceridi și Camara.

"Le cer scuze fanilor"

"Este unul dintre succesele pe care le iubesc cel mai mult, pentru că a venit după un joc dificil, contra unui adversar pregătit, organizat, periculos, agresiv pe atac și foarte motivat. Am controlat meciul, mai ales după pauză, deși n-am avut multe ocazii, și am obținut trei puncte importante. Le cer scuze fanilor lui Panionios dacă gesturile mele de la final i-au deranjat. Doar celebram victoria și poate că ei au înțeles altceva". 

"Fiecare gol și meci sunt importante, iar un astfel de gol poate decide un campionat. Dar se mai întâmplă și greșeli de acest gen. Mi-ar fi plăcut să fi fost primul meu gol la PAOK"
Chuba Akpom, atacant PAOK

Comentarii (27 ) Adaugă comentariu

merace  •  03 Septembrie 2018, 20:34

Cred ca arbitrul de linie ridicase fanionul mult inainte sa suteze Akpom, fiindca era un alt jucator in offside aproape de linia de fund, la primul sut, cel respins de portar pana la Akpom. Centralul a acceptat semnalizarea de la linie, se pare. Ar fi putut sa o ignore, considerand ca jucatorul in off-side nu influenta faza, dar pesemne a decis la siguranta... Razvan a reactionat impulsiv, crezand ca Akpom a fost fluierat in off-side. Dar ce mai conteaza acum? PAOK tot a castigat.

tandd  •  03 Septembrie 2018, 17:50

Postat de martinpen pe 03 Septembrie 2018, 12:29

A fost offside, dar nu Akpom, deci golul a fost nevalidat corect. Uite faza aici, la min. 4.50 https://www.youtube.com/watch?v=zhiiqrspjjI

ma faci sa rad,de fapt vad ca rade mai toata lumea cand de fapt e de plans,mai bagi si regulamentul in fata.E gol perfect valabil da jaluzeaua mai intr-o parte poate pica fanta cum nu trebuie la tine si nu deslusesti corect faza

dinamo_fan  •  03 Septembrie 2018, 16:11

Postat de rz23 pe 03 Septembrie 2018, 15:47

"Akpom, în echipament alb-negru, scos din joc de doi jucători adverși" Alo nenea "jurnalist", vedeti problema?

haha. nu cred ca-si vor da seama. trebuie cu indicii pentru astia.

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase