INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Gabi Matei schimbă echipa: "Am fost impresionat să văd stadionul și condițiile de aici"

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 14:34

Gabi Matei (27 de ani) este unul dintre primii români care schimbă echipa în această iarnă. Fostul fundaș al FCSB-ului o lasă pe Zira (Azerbaijan - locul 3) și tocmai a semnat cu Bruk-Bet Termalica Nieciecza (locul 13 în Polonia).

Formația poloneză l-a urmărit pe Gabi Matei la Zira, unde românul a avut evoluții apreciate în acest sezon, în care a disputat 14 jocuri în toate competițiile.

La Termalica BB, Gabi Matei va fi coleg cu Gabi Iancu. Cei doi se cunosc din perioada FCSB. Formația din Polonia i-a oferit lui Matei un contract pe doi ani și un salariu de 10.000 de euro lunar.

Termalica este a doua echipă din Polonia pentru care va juca Gabi Matei. După cei doi ani de contract are posibilitatea de a prelungi pe încă unul. El a mai jucat în Polonia la Gornik Leczna.

"Sunt fericit că am revenit în campionatul Poloniei. E un campionat puternic, foarte competitiv. Mi-a plăcut mult și ăsta e un motiv pentru care am semnat cu Termalica. Am auzit cuvinte de laudă despre această echipă. Am fost impresionat să văd stadionul și condițiile de aici. Îi mulțumesc lui Bogdan (n.r. Apostu, impresarul său) pentru că a reușit acest transfer", a zis Gabi Matei pentru GSP.ro.

"Gabi Matei a ajuns la maturitate, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere intelectual. Îi permite să gestioneze lucrurile altfel decât o făcea în trecut. S-a plătit și o sumă de transfer, ceea ce înseamnă că a avut evoluții apreciate la Zira. A existat și o ofertă concretă de la Wisla, însă am ales Termalica pentru seriozitatea oamenilor de aici, este o echipă care nu are probleme financiare, iar Gabi are toate condițiile pentru a face performanță"
Bogdan Apostu, impresarul lui Gabi Matei

450.000 €este cota pe transfermarkt a lui Matei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează