STRANIERI  ·  GERMANIA

FOTO Gest unic în lume făcut de formația lui Alexandru Maxim: "Nu poți doar să vorbești despre asta. Trebuie s-o și trăiești"

FOTO: Twitter @Mainz +4 FOTO
FOTO: Twitter @Mainz

Articol de — Vineri, 03 August 2018

Alexandru Maxim (28 de ani) și coechipierii de la Mainz 05 au luat cina împreună cu fanii veniți de acasă, pe terasa hotelului Panorama Royal din Bad Häring (Austria).

Pentru Mainz 05, suporterii chiar contează. Atât de mult încât, gest unic în lumea fotbalului, oficialii clubului le-au deschis porțile cantonamentului din Bad Häring (Austria) și i-au așezat la masă cu jucătorii!

"Nu poți doar să vorbești despre apropierea de fani. Trebuie s-o și trăiești", a explicat antrenorul Sandro Schwarz inițiativa clubului, care a invitat la cină 70 de susținători ai roș-albilor, veniți de acasă, din Germania, să-i vadă la pregătiri.
Pe terasa hotelului Panorama Royal, Schwarz și jucătorii săi au dat autografe, le-au răspuns tuturor la întrebări și, după grătarul servit împreună, au ciocnit chiar și un pahar cu cei care-i încurajază etapă de etapă din tribună.

Schwarz a ținut să precizeze că "băieții chiar s-au simțit bine în compania suporterilor, n-au interpretat acțiunea noastră ca pe o îndatorire «de serviciu»". Iar directorul sportiv Rouwen Schroder a asigurat că "vom căuta să le facem și alte surprize plăcute fanilor noștri, fără a afecta programul de pregătire, care-i cel mai important".

Vezi și: FOTO Cristiano Ronaldo s-a pozat cu un fotbalist român » Reacțiile de pe facebook sunt de neratat: "Spune-i să vină la Dinamo!"

Comentarii (1)

Radu Vernescu  •  03 August 2018, 12:05

Bravo ! Cand ai bun simt se intampla lucruri frumoase.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off