INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

FOTO OFICIAL Mihai Voduț a fost prezentat la noua echipă » Clauză anti-pariuri în contract

Mihai Voduț
Mihai Voduț

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 14:32

Mihai Voduț, 24 de ani, fotbalistul dat afară de Hagi de la Viitorul după ce a fost prins că a pariat pe un meci al propriei echipe, a fost prezentat oficial azi la Beitar Ierusalim.

Atacantul a parafat o înțelegere valabilă până în vară, cu posibilitate de prelungire. În contractul pe care l-a semnat, Voduț are trecută inclusiv o clauză împotriva pariurilor. Dacă acesta va fi prins pariind, contractul îi va fi reziliat pe loc.

Azi, Voduț a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi și va fi păstrat în lot pentru duelul de sâmbătă cu Bnei Yehuda în cazul în care contractul său va fi înregistrat până diseară. 

GSP.RO a aflat că salariul vârfului va fi de 10.000 de euro pe lună, dublu față de cel pe care îl primea la Viitorul. La această sumă s-ar adăuga și bonusuri pentru eventualele performanțe. Clubul îi achită lui Voduț chiria pentru un apartament din Ierusalim, dar și pentru o mașină personală.

99e numărul pe care Voduț îl va purta pe tricou la Beitar

Situația lui Beitar din clasament nu e foarte fericită. Cu 6 etape înainte de finalul sezonului regulat, noua formație a lui Voduț e pe locul 10, cu 22 de puncte, la 7 lungimi de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. 

Scandal după scandal

Mihai Voduț are un istoric extrem de tumultuos. Episodul cu pariurile nu este singura scăpare a atacantului de 24 de ani. În primele zile din 2019, Voduț a ținut prima pagină a ziarelor de scandal după ce și-a agresat iubita. Detalii AICI.

Vezi și: Dorin Rotariu schimbă și el echipa! Oferta de ultimă oră primită de jucătorul la care tânjește și Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1638246436257709
Marian Paduraru  •  31 Ianuarie 2019, 18:29

Da sa isi bata iubita are voie? :)) Au uitat de clauza asta...

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  31 Ianuarie 2019, 16:18

poate nu era rau sa il luam gratis sa al vindem la vara pe 4-500 de mii. asta e. Forza STEAUA CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI!

dora
dora  •  31 Ianuarie 2019, 15:27

Un șut în fund primit la momentul potrivit îți poate relansa cariera, dupa ce ai plecat liber de contract de la Viitorul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează