INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Silviu Lung Jr., acuzat de fani după ce a bătut palma cu Beșiktaș: „Te-ai dat lovit!”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 17:14

Silviu Lung Jr. (30 de ani) a postat o imagine cu mâna umflată. După ce s-a anunțat că portarul are un acord cu Beșiktaș, fanii lui Kayseri l-au acuzat că se dă lovit.

Sâmbătă, toată presa turcă a comentat transferul lui Beșiktaș. „Vulturii” nu îl transferă definitiv pe Karius de la Liverpool, gafele neamțului făcându-i pe alb-negrii să abandoneze această variantă. La vară, îl vor avea pe Silviu Lung jr, care vine gratis, ca jucător liber. Au acord cu portarul în vârstă de 30 de ani.  

După această veste, fanii lui Kayserispor l-au acuzat pe goalkeeperul lor din ultimii doi ani și jumătate că simulează accidentarea pentru a nu evolua în deplasare cu Alanyaspor. O înfrângere greu de suportat de roș-galbeni: 1-5. 

Silviu Lung jr.: „Am dureri teribile”

Lung le-a dovedit că leziunea există. A postat o fotografie a mâinii sale lovite și umflate. „Am vrut să joc la Alanya, dar am dureri teribile din cauza accidentării. Doctorii au spus că riscul e prea mare”, a explicat Silviu, care a precizat: „Am contract cu Kayserispor și îl respect”. Până pe 30 iunie. De la 1 iulie, poate semna cu Beșiktaș. 

FOTO Silviu Lung Jr., acuzat de fani după ce a bătut palma cu Beșiktaș: „Te-ai dat lovit!”

Vezi și:

VIDEO Presa din Italia dezvăluie de ce Ștefan Radu a jucat doar 49 de minute: „De aceea l-a și înlocuit Inzaghi! N-a vrut să riște”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Ianuarie 2020, 19:16

...da...s a dat lovit ./.ar fi putut sa joace ...mana nu i umflata ...este putin rosie la degetul mic ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează