INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

FOTO Tamaș, ostenit de programul din Israel » Fotografia postată după meciul jucat de Revelion

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 16:49

Beitar Ierusalim și Hapoel Haifa, formația lui Gabriel Tamaș, au terminat la egalitate, într-un meci disputat pe 31 decembrie.

Gabriel Tamaș a fost integralist în deplasarea de la Ierusalim. Fundașul naționalei a prins Revelion românesc în vestiar, partida terminându-se aproape de miezul nopții. Israelienii sărbătoresc noul an între 29 septembrie și 1 octombrie 2019, de Rosh Hashanah, revelionul evreilor.

Formația lui Tamaș a deschis scorul în minutul 56, prin Gal Arael, dintr-o lovitură de la 11 metri. Golul egalizator a venit de la francezul Gaetan Varenne, în minutul 77. Hapoel ocupă poziția a șaptea după 16 etape, cu 21 de puncte, la unul de locurile de play-off.

A sărbătorit cu familia

Gabriel Tamaș a sărbătorit intrarea în noul an împreună cu familia. Internaționalul român a postat pe Instagram o fotografie în care părea ostenit de programul competițional din Israel. :)

tamas

Vezi și: 

Ar fi cel mai important transfer din istoria recentă! Presa din Anglia anunță că Ciprian Tătărușanu e pe lista lui Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează