INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Transfer spectaculos pentru un puști român » A ajuns la o formație din Premier League

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 09:07

Mijliocașul Mihai Dobre, de la "Viitorul Mihai Georgescu" din Cluj Napoca, convocat frecvent la loturile naționale ale României, a semnat aseară un contract cu o formație de Premier League, Bournemouth.

După ce-a avut mai multe oferte din România, dar și din străinătate, din Italia, Franța, Germania și Portugalia, Dobre a decis să meargă în Anglia. Mijlocașul de 18 ani a făcut ieri dimineață vizita medicală, iar imediat a semnat contractul cu Bournemouth.

"Mihai este un jucător pe care departamentul nostru de scouting îl știe de ceva timp. Așteptăm cu nerăbdare să jucăm cu el și ne va ajuta la loturile din cadrul clubului nostru", a precizat managerul echipei Under 21 a clubului Bournemouth, Stephen Purches.

"Este cel mai fericit moment din cariera mea, sunt foarte fericit că am ajuns în Anglia, un campionat puternic, unde sper să fac față și să-mi ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor", a declarat Dobre imediat după parafarea actelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marian0904
marian0904  •  01 Septembrie 2016, 16:45

Articolul nu aminteste si pe ce sume s-a dus Dobre. Sunt pusti care vor neaparat sa plece afara. Si parintii ii indeamna la astfel de plecari riscante.

zidane92
zidane92  •  01 Septembrie 2016, 12:31
Postat de dinamo100 pe 01 Septembrie 2016, 11:33

Oare de ce cluburile de la noi nu au vrut sau n-au reusit sa-l ia?! In schimb aduc tot felul de straini de mana a 3-a "observati" pe CD-uri!

crezi ca ai nostri nu i-ar vrea dar tu ce alegi, o echipa in premier unde sa te antrenezi la o academie si sa cresti ca fotbalist, sau sa freci menta la steaua sau alta echipa sa te antrenezi pe bitum si pe unde mai are chef patronul?

dinamo100
dinamo100  •  01 Septembrie 2016, 11:33

Oare de ce cluburile de la noi nu au vrut sau n-au reusit sa-l ia?! In schimb aduc tot felul de straini de mana a 3-a "observati" pe CD-uri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează