INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO + VIDEO Hagi și Popescu s-au întors la Galatasaray pentru a aniversa 17 ani de la câștigarea Cupei UEFA » Ce actual star al turcilor s-a fotografiat cu Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 17:38

Gică Hagi si Gică Popescu au revenit in tricoul Galatei! Cei mai reprezentativi jucători ai Generației de Aur au participat la aniversarea a 17 ani de la câstigarea Cupei UEFA.

Cei doi români au fost invitați de onoare la Istanbul, iar pe pagina de Twitter a turcilor au apărut fotografii cu Hagi, alături de Wesley Sneijder și Lukas Podolski, vedetele din actualul lot al lui Galatasaray, dar și cu Igor Tudor, actualul tehnician al Galatei. 

FOTO: Twitter Galatasaray

Doar Gică Popescu a jucat în meciul legendelor disputat astăzi, Gheorghe Hagi luând decizia de a nu evolua, din cauza unor dureri la genunchi. 

În urmă cu fix 17 ani, Galatasaray o învingea cu 4-1 pe Arsenal în finala Cupei UEFA, în urma unui meci decis după loviturile de departajare.

În acea partidă, cei doi români au fost titulari: Hagi a fost eliminat în minutul 94, în timp ce Gică Popescu a fost integralist, transformând penalty-ul decisiv.

Playtech: Orașul din România unde salariile sunt peste Budapesta și Ungaria. Câți bani câștigă, românii vor fi uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează