STRANIERI  ·  GAZIANTEP

Fuga lui Marius Șumudică i-a enervat pe șefii lui Gaziantep: „Ne-a trimis un mesaj vocal și a dispărut!”

Marius Șumudică poate avea probleme la Gaziantep, după ce a părăsit Turcia fără să anunțe conducerea.
Marius Șumudică poate avea probleme la Gaziantep, după ce a părăsit Turcia fără să anunțe conducerea.

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2020 09:52

Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, afirmă că „nu avem în plan momentan rezilierea contractului antrenorului, dar avem o problemă. A plecat fără acordul nostru”. Povestește ce i-a transmis Marius Șumudică.

Tehnicianul român a plecat vineri de la Gaziantep, întorcându-se în România, dar situația lui continuă să fie dezbătută în Turcia.

Ziariștii sugerau că Marius Șumudică va fi dat afară

După ce vicepreședintele Mahsun Altunkaya i-a reproșat decizia, susținând că "am fost uimiți să aflăm că antrenorul și stafful său au plecat cu un avion privat", după ce jurnaliștii turci au sugerat că tehnicianul ar putea fi concediat pentru ceea ce a făcut, președintele clubului a comentat și el subiectul.

Două lucruri a evidențiat: Șumudică a părăsit Turcia fără acordul lui Gaziantep, însă, deocamdată, nu se ia în calcul demiterea.

Marius Șumudică: „Mi-e frică, mă duc în România”

"De câteva zile discutam despre această perioadă dificilă. Le-am spus jucătorilor și antrenorilor să rămână pe loc", a declarat Mehmet Büyükekşi pentru TRT Spor. "Cu Șumudică am vorbit la telefon. El a suferit o pneumonie în decembrie. I-am zis să aștepte, dar, din păcate, vineri seară mi-a trimis un mesaj vocal, în care mă informa: «Sunt într-un grup de risc din cauza pneumoniei. În România sunt două sute de cazuri de coronavirus acum, aici nici nu se știe câte sunt. Am probleme de sănătate. Mi-e frică, mă duc acasă». Și a plecat fără permisiunea noastră".

„Marius Șumudică va fi lângă echipă”

Totuși, Büyükekşi anunță că nu a luat nicio hotărâre. "Prioritatea este sănătatea jucătorilor și a antrenorilor. Sănătatea e înainte de orice, mai ales în asemenea clipe", a afirmat președintele. "Momentan, nu avem în plan rezilierea contractului antrenorului. A pregătit programul și l-a oferit jucătorilor, pentru ca ei să se antreneze individual în această perioadă. Va fi lângă echipă cu trei săptămâni înainte de startul campionatului".

La final, oficialul lui Gaziantep a accentuat: "Avem însă o problemă. Că Marius Șumudică a plecat în România fără acordul clubului". 

"În primul rând, ne interesează sănătatea jucătorilor și a antrenorilor. Avem timp pentru a rezolva celelalte probleme"

"Până acum, nu a fost niciun caz legat de clubul nostru. Dacă va fi, toți angajații vor fi testați pentru coronavirus"
Mehmet Büyükekşi, președinte Gaziantep

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică:Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1