STRANIERI  ·  TURCIA

Marius Șumudică după fuga din Turcia: „Glumeam când am spus că sunt primul om infectat cu coronavirus, dar nu știu ce să mai cred”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Sambata, 21 Martie, 11:36

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a părăsit Turcia de teama pandemiei de coronavirus și a explicat care era situația în țară. Potrivit tehnicianului, turcii se confruntă cu multe probleme în ultimele zile și a detaliat ce dificultăți a avut până să plece.

„În Turcia sunt peste 600 de cazuri de coronavirus și vreo 9 morți. Asta s-a întâmplat în ultimele zile. Dacă mai stăteam câteva zile cred că se închideau toate zbourile. Am plecat de acolo cu un avion privat împreunăa cu staff-ul. Ni s-a recomandat ca timp de 14 zile să evităm să ieșim din casă și să avem contact cu oamenii. Eu stăteam la un hotel de cinci stele și mi s-a spus că trebuie să plec din el pentru că se va închide. Erau închise toate restaurantele în oraș. Mâncam doar conserve.

La cum avansează situația, nu cred că mă întorc în două săptămâni. Situația fotbalului e neclară. Nu știam nimic. Acum sunt trei posibilități: se reia campionatul pe 17 aprilie, ceea ce mi se pare imposibil, se face un play-off și un play-out sau se îngheață campionatul. Cred că se va ajunge la ultima soluție. Titlul îl va lua echipa de pe primul loc (n.r. Trabzonspor) și să retrogradeze ultimele două (n.r. Ankaragucu și Kayserispor).

Eu glumeam când am spus că am fost primul din lume infectat cu coronavirus. Dar când îmi amintesc pneumonia din decembrie nu mai știu dacă a fost o glumă sau nu”, a declarat Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește alte știri despre Turcia: Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1