STRANIERI  ·  TURCIA

Marius Șumudică după fuga din Turcia: „Glumeam când am spus că sunt primul om infectat cu coronavirus, dar nu știu ce să mai cred”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:36

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a părăsit Turcia de teama pandemiei de coronavirus și a explicat care era situația în țară. Potrivit tehnicianului, turcii se confruntă cu multe probleme în ultimele zile și a detaliat ce dificultăți a avut până să plece.

„În Turcia sunt peste 600 de cazuri de coronavirus și vreo 9 morți. Asta s-a întâmplat în ultimele zile. Dacă mai stăteam câteva zile cred că se închideau toate zbourile. Am plecat de acolo cu un avion privat împreunăa cu staff-ul. Ni s-a recomandat ca timp de 14 zile să evităm să ieșim din casă și să avem contact cu oamenii. Eu stăteam la un hotel de cinci stele și mi s-a spus că trebuie să plec din el pentru că se va închide. Erau închise toate restaurantele în oraș. Mâncam doar conserve.

La cum avansează situația, nu cred că mă întorc în două săptămâni. Situația fotbalului e neclară. Nu știam nimic. Acum sunt trei posibilități: se reia campionatul pe 17 aprilie, ceea ce mi se pare imposibil, se face un play-off și un play-out sau se îngheață campionatul. Cred că se va ajunge la ultima soluție. Titlul îl va lua echipa de pe primul loc (n.r. Trabzonspor) și să retrogradeze ultimele două (n.r. Ankaragucu și Kayserispor).

Eu glumeam când am spus că am fost primul din lume infectat cu coronavirus. Dar când îmi amintesc pneumonia din decembrie nu mai știu dacă a fost o glumă sau nu”, a declarat Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește alte știri despre Turcia: Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1