INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică după fuga din Turcia: „Glumeam când am spus că sunt primul om infectat cu coronavirus, dar nu știu ce să mai cred”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:36

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a părăsit Turcia de teama pandemiei de coronavirus și a explicat care era situația în țară. Potrivit tehnicianului, turcii se confruntă cu multe probleme în ultimele zile și a detaliat ce dificultăți a avut până să plece.

„În Turcia sunt peste 600 de cazuri de coronavirus și vreo 9 morți. Asta s-a întâmplat în ultimele zile. Dacă mai stăteam câteva zile cred că se închideau toate zbourile. Am plecat de acolo cu un avion privat împreunăa cu staff-ul. Ni s-a recomandat ca timp de 14 zile să evităm să ieșim din casă și să avem contact cu oamenii. Eu stăteam la un hotel de cinci stele și mi s-a spus că trebuie să plec din el pentru că se va închide. Erau închise toate restaurantele în oraș. Mâncam doar conserve.

La cum avansează situația, nu cred că mă întorc în două săptămâni. Situația fotbalului e neclară. Nu știam nimic. Acum sunt trei posibilități: se reia campionatul pe 17 aprilie, ceea ce mi se pare imposibil, se face un play-off și un play-out sau se îngheață campionatul. Cred că se va ajunge la ultima soluție. Titlul îl va lua echipa de pe primul loc (n.r. Trabzonspor) și să retrogradeze ultimele două (n.r. Ankaragucu și Kayserispor).

Eu glumeam când am spus că am fost primul din lume infectat cu coronavirus. Dar când îmi amintesc pneumonia din decembrie nu mai știu dacă a fost o glumă sau nu”, a declarat Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Marius Șumudică, internat de urgență de Crăciun! E la spitalul Floreasca, într-o situație dificilă: „Doctorii spun că e periculos”

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește alte știri despre Turcia: 

Marius Șumudică a ignorat interdicția turcilor și a revenit în România » Cât a plătit pentru avionul privat + primele declarații

Marius Șumudică, derapaj după incidentul de pe Otopeni: „Îl călcam în picioare, îl terminam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează