INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAȚIONALĂ

Gabi Tamaș, aproape de o revenire-șoc în România: "Și mâine îl iau, îi dau și banderola!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 13:17

Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului și impresarul lui Gabriel Tamaș, spune că l-ar transfera oricând pe fundașul de 34 de ani în Grant. Fotbalistul e în prezent sub contract cu Hapoel Haifa.

"Tamaș e fotbalist! Și mâine îl iau la Rapid, e foarte bun! Îi dau și banderola! Ce dacă a jucat la Dinamo?! Îl îmbârlig eu. Nu s-a dus și la Steaua? Hai, mă, terminați cu astea!", a spus Manea la Prosport Live.

Impresarul a lăudat profesionalismul lui Tamaș, dar a recunoscut și că viața extrasportivă a fotbalistului i-a afectat cariera.

"Gabi Tamaș a acceptat să meargă la Doncaster pe un salariu mic, m-a ascultat și apoi a ajuns la Watford. Mâine, dacă îi zic: «hai să mergem să dai probe», merge. Știe ce poate, e foarte încrezător în forțele lui. Eu cu fotbalistul Tamaș nu am avut niciodată probleme, a avut el altele".

Impresarul a comentat și viața agitată din afara terenului a lui Tamaș: "Nu pot să vă spun care e cel mai inedit loc de unde m-a sunat să mă duc să-l iau. Pot să vă povestesc cum a ratat un super transfer în Italia. Aveam totul aranjat cu o echipă de top din Serie A, urma să semneze și i-am zis: «Te rog eu frumos să nu faci nimic». Știți ce mi-a zis? «Ce să fac? Nu fac nimic, plec cu lotul în San Marino».

Apoi știți ce s-a întâmplat (n.r. detalii aici). M-au sunat a doua zi ăia de la club și mi-au zis că nu-l mai pot transfera. Era un club important, cu bani mulți. Când i-am spus că nu-l mai transferă a zis: «Ce-am făcut, bă, n-am făcut nimic, am ieșit și eu cu Mutu».

Peste o vreme m-am întâlnit cu Adi și i-am zis: bă, să-mi dai banii, că mi i-ai scos din buzunar! Știți ce mi-a răspuns? «Dar nu l-am luat cu forța!»".

Vezi și: Un oficial rapidist îl face praf pe Gnohere: "E chior în țara orbilor! Noi l-am făcut mare fotbalist"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sabaton
sabaton  •  03 Octombrie 2018, 15:29

Nu are cine sa-l bata pe Pancu ??

chris_bu67
chris_bu67  •  03 Octombrie 2018, 15:09

Da,pt. liga a3a e bun,joacă bine și după o noapte de priveghere :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează