FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

De ce a plecat Nicolae Stanciu de la Rapid, cine decide la echipă și cum poate ajuta Primăria clubul din Grant

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 11:37

Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului, a vorbit despre plecarea lui Nicolae Stanciu de la club. Fostul fundaș al giuleștenilor ocupa funcția de manager general.

"Îl știu pe Nae de când jucam la juniori, eram la grupe diferite. Problema cu el a fost că e mai din topor.

După ce a venit domnul Angelescu (n.r. Victor Angelescu, acționarul majoritar al Rapidului) fiecare dintre cei pe care i-a adus, inclusiv eu, am fost într-un fel de perioadă de probă. Au vrut să vadă ce fel de om sunt, ce caracter am. Nu au acceptat imediat să mă alătur proiectului. 

Nae e un tip mai direct, mai din topor, iar cei din conducere s-au eschivat când au văzut asta", a povestit Manea la Prosport Live.

Nu-l înțelege pe Maftei

Oficialul giuleștenilor e deranjat de faptul că rapidiștii sunt dezbinați și a făcut referire la plecarea căpitanului Vasile Maftei, care a motivat că nu se regăsește în proiectul lui Angelescu: "Aș vrea să nu mai fie atâtea tabere, să ne punem toți la masă și să discutăm despre cum putem ajuta echipa.

Nu știu de ce a plecat Vasile (n.r. Maftei, căpitanul echipei). N-am înțeles reacția lui, E solidar cu Schumacher? Dar nu avea trecut în contract că dacă pleacă antrenorul, pleacă și el. Vasile e prietenul meu, ne știm de mici, suntem rapidiști. Am avut o discuție cu el și mi-a zis că dacă o să am eu putere la Rapid se întoarce. Apoi am văzut că a dat un interviu și a zis că revine doar dacă se întoarce Nico".

Florin Manea neagă implicarea politicului în viața clubului: "Victor conduce, el e acționar majoritar, vrea să fie lăsat să-și facă treaba. A fost un mister la început cu acele procente, cu ceilalți investitori. Eu  am făcut niște investigații și pot să vă spun că Primăria nu dă niciun ban, singurul lucru cu care cred că poate să ne ajute Primăria e cu situația Pro Rapidului. Să-l ia, să-l amenajeze și să ni-l închirieze. De când sunt eu aici, pe domnul primar Tudorache l-am văzut o singură dată, ne-am salutat și atât. Nu l-am văzut pe la club, de când sunt aici toate deciziile s-au luat de către Victor, el are ultimul cuvânt.

N-am mai fost de foarte mult timp la Pro Rapid, dar am înțeles că e jale, e în paragină".

Credit pentru pancu

Rapid l-a instalat marți în funcția de antrenor pe Daniel Pancu, după rezilierea contractului cu fostul tehnician, Constantin Scumacher.

"Pancu e pregătit pentru ce are de făcut ca antrenor al Rapidului, are și o personalitate puternică, trebuie să aibă un pic de noroc. Eu o să mă asigur că va avea tot ce-și dorește, va avea jucători peste media campionatului.

Voi avea buget de transferuri în Liga a II-a între 1,5 și 2 milioane de euro. Dacă sunt lăsat să-mi fac treaba, aduc ce jucători cred eu, garantez că vom promova în Liga 1."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează