INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Gabi Tamaș pe teren cu brățară de monitorizare!? Clubul și avocații fac totul ca fundașul să joace pentru Hapoel Haifa

Gabi Tamaș a petrecut 7 nopți în arest în Israel
Gabi Tamaș a petrecut 7 nopți în arest în Israel

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 11:05

Situația lui Gabi Tamaș, 35 de ani, continuă să stârnească vâlvă în Israel. Arestat la domiciliu după scandalul izbucnit în luna martie, când a fost arestat după ce a fost prins băut la volan, fotbalistul e în imposibilitatea de a o ajuta pe Hapoel Haifa, echipă și-așa aflată într-o situație complicată în clasament. 

Astfel, clubul, care îl vrea neapărat pe Tamaș înapoi pe teren, a recurs la o decizie importantă, în parteneriat cu avocații fotbalistului. Ei vor solicita ca fundașul să poată juca pentru Hapeol Haifa cu o brățară de monitorizare la picior, accesoriu specific celor arestați la domiciliu! Avocații speră ca solicitarea să fie aprobată, considerând că Tamaș nu reprezintă un pericol public pentru societate.

Conform informațiilor venite din Israel, doi colegi ai românului și-au asumat responsabilitatea, în fața organelor abilitate, că îl vor supraveghea pe Tamaș la antrenamente, în vestiar și la celelalte acțiuni ale echipei

Gabriel Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent arestat la domicliu  (Detalii AICI). 

10 meciuriconsecutive fără victorie are Hapoel Haifa în prima ligă din Israel

S-a întâmplat în Scoția

Tamaș nu ar fi primul jucător care evoluează într-un campionat profesionist cu o brățară de monitorizare la picior. În toamna lui 2018, Paul McGowan a jucat pentru Dundee FC în prima ligă din Scoția în aceleași condiții. Acesta a fost nevoit să poarte brățara de monitorizare după ce a intrat într-o altercație cu un bodyguard în fața unui club de noapte.

Hapoel Haifa se clatină!

Hapoel Haifa, echipa care în urmă cu doar un an câștiga Cupa și Supercupa în Israel, e de nerecunoscut. Nu a prins play-off-ul și se află în play-out, o contrapeformanță nedemnă pentru echipa israeliană.

Vezi aici clasamentul actualizat din play-out-ul din Israel!

Vezi și: Explicațiile suporterilor: de ce au venit să-l susțină pe Gabi Tamaș în fața locuinței: „Nu mai încercați să ne educați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
florinso
florinso  •  08 Aprilie 2019, 14:51

*** Tamas sa joace la nunti, la fotbal a fost o permanenta ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  08 Aprilie 2019, 11:46

Haha, amuzanta telenovela asta. Din pacate Gabi nu are leac. Are 35 de ani. Bea de cand se stie, a intrat in belele fara numar din cauza bauturii dar tot n-a renuntat la ea. Nu vrea sau nu poate. Oticum ar fi, e pierdut ca om. Nu are scapare.

magic4ever
magic4ever  •  08 Aprilie 2019, 11:46

Tamas joaca si cu berea in mana:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează