INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Gabi Tamaș și o răsturnare de situație incredibilă la Hapoel Haifa: telefonul care l-a lăsat șomer!

Gabi Tamaș are probleme în Israel
Gabi Tamaș are probleme în Israel

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 14:20

Gabi Tamaș (35 de ani) e la un pas să fie dat afară de la Hapoel Haifa, scandalul bahic în care a fost implicat în luna martie continuând să-i creeze probleme fotbalistului. 

Răsturnare de situație în cazul lui Tamaș. După ce la momentul scandalului bahic i-a fost alături și a anunțat că îl păstrează la echipă, patronul lui Hapoel, Ioav Katz, s-a răzgândit. 

În jurul prânzului, Tamaș a primit un telefon prin care a fost informat că lunea viitoare trebuie să se prezinte la club alături de avocat, unde va primi vestea că înțelegerea îi va fi reziliată. 

Tamaș mai are contract cu echipa până la 15 iunie și avea pretenții salariale chiar și pentru perioada în care s-a aflat în arestat. Doleanțele lui Tamaș nu sunt însă pe aceeași lungime de undă cu rigorile patronului, iar situația românului s-a complicat major în ultimele 48 de ore!

Patronul l-a informat pe Tamaș că îi va pune acestuia clauze severe în contract, urmând să-i și micșoreze leafa. Românul nu a acceptat. Până acum două zile, patronul a oscilat: „Am fost gentleman, m-am sfătuit cu doi dintre jucătorii noștri. Acum, mingea e în careul lui”.

Tamaș efectuează în prezent muncă în folosul comunității la un spital din Haifa. Urmează să-și termine pedeapsa pe 14 iulie, când va primi pașaportul de la poliție și va putea părăsi Israelul.

TAMAȘ voia să aducă hapoel în românia

Recent, în Israel au circulat zvonuri conform cărooficialii celor de la Hapoel Haifa iau în calcul pregătirea viitorului sezon în România! La recomandarea lui Tamaș, oficiali ai clubului au vizitat baza de la Mogoșoaia, unde păreau a fi tentați să aducă echipa în cantonament.

Fanii sunt de partea lui

Auzul veștii că Tamaș nu va mai face parte din lot i-a înfuriat pe fani, care îl consideră pe român un adevărat lider. Aceștia au anunțat că nu-și vor mai face abonamente pentru sezonul viitor în cazul în care românul va fi îndepărtat de la echipă!

Totuși, fotbalistul nu duce lipsă de oferte. Conform unor apropiați de-ai jucătorului, Tamaș e curtat intens de alte trei echipe din Israel, dar și de unele formații din România. 

Vezi și:

EXCLUSIV Gabriel Tamaș i-a propus patronului lui Hapoel Haifa să vină în România » Ce clauze îi pun israelienii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  13 Iunie 2019, 16:17

Un ***.Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul.Dupa cate a facut acolo mai are si pretentii.Nu il plang , are din ce trai , a prostit multe echipe cu salarii nemeritate.Sa se retraga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bombon
bombon  •  13 Iunie 2019, 15:46

De ce nu se transfera la Podgoria Cotnari?, nu cred ca ar avea probleme.

bazinga
bazinga  •  13 Iunie 2019, 15:38

Tamas este un exemplu clar de purtator ilegal de creier!Un alcoolic care s-a autodistrus intr-un mod sinucigas!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează