STRANIERI  ·  ISRAEL

Gabriel Tamaș a semnat un nou contract cu Hapoel Haifa

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 15:51

Dacă ieri era ca și plecat de la Hapoel Haifa, ultimele discuții purtate de Gabriel Tamaș (35 de ani) cu patronul clubului și protestele suporterilor au întors lucrurile. Stoperul s-a înțeles până la urmă cu Yoav Katz, patronul echipei!

UPDATE 20:00

E oficial. Tamaș și conducerea lui Hapoel Haifa s-au împacat, iar fundașul român a semnat prelungirea pe un an. Siteurile israeliene confirmă informația prezentată de GSP. „Gabi Tamaș este extrem de important, lider adevărat. Sunt bucuros că va continua la echipa noastră” a declarat patronul lui Hapoel Haifa pentru siteul Sport 1.

10.000 €pe lună va câștiga Tamaș confort noului contract

Aventura lui Gabriel Tamaș în Israel este una pe placul presei locale. Fundașul central român continuă să creeze controverse. Dacă nu intervine nimic, Tamaș va semna un contract valabil un nou sezon.

Detaliile despre noul contract nu sunt știute, dar cert este că patronul formației îi va achita lui Tamaș toate cheltuielile de jucată din procesul în urma căruia a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității.

FANII AU AVUT UN ROL DECISIV

Auzul veștii că Tamaș nu va mai face parte din lot i-a înfuriat pe fani, care îl consideră pe român un adevărat lider. Aceștia au anunțat că nu-și vor mai face abonamente pentru sezonul viitor în cazul în care românul va fi îndepărtat de la echipă!

Oren Sterling, directorul general, s-a implicat. În urma reacțiilor primite de la fani, a insistat ca Tamaș să rămână la echipă.

Vezi și:

EXCLUSIV Gabriel Tamaș i-a propus patronului lui Hapoel Haifa să vină în România » Ce clauze îi pun israelienii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (2)
Ervin Elias  •  16 Iunie 2019, 12:46

MĂI ,ACESTA ,NU NE MAI FĂ DE RÂS...SAU DU-TE LA ...DINAMO.E INADMISIBILĂ BĂTAIA TA DE JOC!

auge  •  15 Iunie 2019, 16:23

Trebuie să rămână și cineva cu lotul de juniori ca să îi învețe ce se face după meci, antrenament, seara, dimineața.....

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1