INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // FOTO EXCLUSIV Unde a „dispărut” Mircea Lucescu în timpul Galei GSP

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 21:24

În cadrul Galei GSP 2019, Mircea Lucescu (74 de ani) a primit trofeul „Legenda GSP”pentru întreaga activitate din partea redacției. „Il Luce” a căutat apoi rapid un loc din care să urmească semifinala lui Răzvan Lucescu de la Campionatul Mondial al Cluburilor, pierdută de Al Hilal în fața lui Flamengo, scor 1-3.

Ovidiu Ioanițoaia a glumit cu Mircea Lucescu în momentul înmânării trofeului: „De regulă câștigă mulți bani, dar și vorbește mult. Astăzi îl rog să o facă mai puțin, să avem timp să vedem meciul lui Răzvan”.

Aluzia a fost pusă în practică de legendarul antrenor. Imediat după discurs, „Il Luce” a căutat o cameră retrasă din holul hotelului Radisson Blu de unde să poată urmări în liniște partida. Reporterii GSP l-au surprins cu ochii ațintiți asupra televizorului, la scorul de 1-0 pentru formația fiului Răzvan. Din păcate, brazilienii de la Flamengo au întors rezultatul după pauză, iar Al-Hilal va juca în finala mică a competiției. Citește AICI cronica meciului!

Vezi și: 

GALA GSP 2019 // VIDEO Mircea Lucescu: „M-ați transformat în legendă, dar nu vreau să mă opresc aici!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  18 Decembrie 2019, 02:37

Unde a „dispărut” Mircea Lucescu în timpul Galei GSP? *** bat-o vina...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează