GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO Mircea Lucescu: „M-ați transformat în legendă, dar nu vreau să mă opresc aici!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 18:57

GALA GSP 2019 // Mircea Lucescu (74 de ani) a primit trofeul „Legenda GSP”pentru întreaga activitate din partea Gazetei Sporturilor, în cadrul Galei GSP de la hotelul Radisson Blu. 

  • Din 1966, la fiecare sfârşit de an, Gazeta Sporturilor desemnează Superlativele anului în cea mai amplă și transparentă anchetă. Sportivi, antrenori, specialişti, jurnalişti şi public, toţi contribuie în egală măsură la stabilirea ierarhiei finale;
  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și e în direct pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1, începând cu ora 19:00.

„Il Luce”, cel mai titrat tehnician din istoria anchetei GSP, cu 4 distincții de antrenorul anului, a ținut un discurs în momentul acceptării trofeului din partea lui Ovidiu Ioanițoaia. 

În timp ce Mircea Lucescu era premiat, fiul său Răzvan juca semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor împotriva lui Flamengo (liveTEXT AICI). Cel mai titrat antrenor român i-a transmis un mesaj: „E un român care apără interesele acestei țări, indiferent ce face. De aceea, sper să facă un rezultat foarte bun. A făcut multe lucruri bune, e tânăr”.

Lucescu: „Nu vreau să mă opresc!”

Pe mine m-ați transformat în legendă. Nu vreau să mă opresc. Cred că ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care m-au înconjurat de când m-am născut până acum. Ei au reușit să mă construiască ca om de sport, ca părinte, ca bunic, ca un câștigător. Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost întotdauna alături de sport!”, a declarat Mircea Lucescu. 

VIDEO // Mircea Lucescu primește trofeul „Legenda GSP”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  17 Decembrie 2019, 22:43

Felicitari acestui mare antrenor!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  17 Decembrie 2019, 20:31

singura legenda a gsp-ului e gigi becali ce atatea vrajeli

Vezi toate comentariile (2)
Comentează