INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău, pozitiv la testul COVID-19 » Ce meciuri ratează românul la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Imago Images
Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 10:04 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 10:27

Alexandru Cicâldău (24 de ani) este infectat cu COVID-19, anunță presa din Turcia. Mijlocașul de la Galatasaray va rata astfel mai multe meciuri, primul fiind cel cu Altay din această seară (ora 18:00).

Galatasaray a anunțat că unul dintre jucătorii echipei a fost depistat pozitiv la testele PCR efectuate înaintea meciului cu Altay. Deși clubul nu i-a declinat identitatea acestuia, presa din Turcia a aflat că ar fi vorba despre românul Alexandru Cicâldău.

Alexandru Cicâldău, infectat cu COVID-19

Românul a intrat în carantină zilele trecute și va rata astfel cel puțin două dintre meciurile echipei. Este vorba despre duelul din această seară cu Altay, care contează pentru etapa 15 a campionatului, și de meciul cu Lazio din Europa League, programat pe 9 decembrie, la ora 22:00. 

Cel mai probabil, Cicâldău va sta pe tușă și la meciul cu Sivasspor, programat pe 13 decembrie. 

Publicația turcă Medyatava scrie că locul lui Cicâldău în echipa de start pentru meciul de astăzi, cu Altay, va fi luat chiar de compatriotul lui „Cic”, Olimpiu Moruțan.

Alexandru Cicâldău a mai fost infectat cu COVID-19

Alexandru Cicâldău s-a mai confruntat cu virusul și în urmă cu un an, în noiembrie 2020, pe vremea când evolua la CSU Craiova. Clubul alb-albastru anunța atunci că fotbalistul nu prezenta simptome specifice bolii.

De când a semnat cu Galatasaray, Cicâldău a adunat 18 meciuri, 4 goluri și o pasă decisivă.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Ștefan Radu, noul recordman lazial de prezențe în Serie A: „Un adevărat lider”

Șumudică iese la atac: „În cazul ăsta, plec fără niciun ban. O tragedie la Malatyaspor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  04 Decembrie 2021, 13:15

Domnilor, sigur joacă Moruțan? Întreb, pentru că săptămâna trecută nu a jucat, deși GSP anunța, din titlu, că "Olimpiu Moruțan anunțat titular în Yeni Malatyaspor" (ca să nu mai amintesc de subtitlul insinuant, "Alexandru Cicâldău, scos de Fatih Terim din primul 11 al Galatei pentru meciul cu Marius Șumudică"). Finalmente, a fost introdus DOAR Cicâldău în meciul ăla. ... Dar Meme ce spune despre asta - că el se pricepe?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează