INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Transferurile lui Cicâldău și Moruțan, ironizate în Turcia: „A stat mult să-i caute managementul clubului?”

Alexandru Cicâldău // FOTO: Imago
Alexandru Cicâldău // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2022 09:02 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 10:27

Transferurile lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray au fost ironizate de un editorialist în Fotomaç: „Niciunul dintre ei nu a aterizat pe teren. Încă plutesc”.

Românii de la Galatasary nu sunt slăbiți de critici în presa din Turcia. Și după succesul din derby-ul cu Beșiktaș (2-1), Alexandru Cicâldău, folosit o repriză, și Olimpiu Moruțan, doar rezervă, au fost luați din nou în primire de un editorialist în ziarul Fotomaç. Erman Toroglu, 73 de ani, fost fotbalist turc și-n prezent analist sportiv, a criticat iarăși transferul celor doi.

Ce moment pentru Dennis Man: căpitan la Parma! » Ce scrie presa din Italia
ITALIA
Ce moment pentru Dennis Man: căpitan la Parma! » Ce scrie presa din Italia

„S-au evaporat banii?!”

„Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu?! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, i-a ironizat jurnalistul pe jucătorii veniți de la CSU Craiova și FCSB.

Cicâldău și Moruțan au influențat 15 goluri

Cicâldău n-a mai marcat de aproape două luni, în timp ce Moruțan n-a mai pasat decisiv și nici nu a mai evoluat titular tot de-atunci. Are doar trei goluri și cinci assisturi în Turcia, cifre asemănătoare cu ale conaționalului său, cinci goluri și două servicii decisive. 

Numai cota lor de piață este în ascensiune, Alex a sărit de la 6 la 9 milioane de euro. Iar Olimpiu de la 2,8 la 6 milioane de euro din vara trecută până acum, deși au fost meciuri în care antrenorul Domenec Torrent l-a lăsat chiar în afara lotului, acuzându-l că nu se pregătește bine.

VIDEO Marin Barbu, despre posibila plecare a lui Cicâldău la Sampdoria: „S-ar putea să fie pe placul lui”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Prăbușirea unui monstru: 3 borne negative atinse de Cristiano Ronaldo

Gesturi golănești la Manchester! Simeone, agresat la final de fanii lui United

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
penultimul
penultimul  •  17 Martie 2022, 01:05

Cine-i bun de Galata in echipa de azi? Că jurnalistul daca are 73 de ani visează la Galata din timpul când Toutankhamon juca table cu Terim și făceau echipa ce câștiga cupa UEFA. Așa cum visăm și noi la Steaua, Dinamo sau Craiova de pe vremuri.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  16 Martie 2022, 13:52

Joaca de cat au dat pe ei, 3 mil, 4,daca vroiau jucatori grozavi trebuia sa inceapa cu numaratul de la 30 mil, 40.Astia traiesc din amintiri, l au gasit pe hagi pe bani marunti si de atunci viseaza la miracole

kensan.gmm
kensan.gmm  •  16 Martie 2022, 12:39

BRAVO Otomanilor, mai avem dinastia pe plaiurile mioritice!! cumparati cu incredere de la JIJI & Co.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează