INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce moment pentru Dennis Man: căpitan la Parma! » Ce scrie presa din Italia

Dennis Man
Foto: Imago
Dennis Man Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 22:37 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 15:18

Dennis Man (23 de ani), mijlocașul celor de la Parma, a fost integralist în victoria echipe sale, 1-0 în fața celor de la Vicenza, în etapa #30 din Serie B.

În absența lui Gianluigi Buffon și Franco Vazquez, Man a fost ales de antrenorul Giuseppe Iachini să poarte banderola de căpitan la Parma. 

Olăroiu, meci dramatic în Liga Campionilor » Totul s-a jucat la loviturile de departajare!
ASIA
Olăroiu, meci dramatic în Liga Campionilor » Totul s-a jucat la loviturile de departajare!

Potrivit jurnaliștiilor de la Parma Live, la baza deciziei de a-i acorda banderola lui Man stă faptul că internaționalul român este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, alături de Turk, fiind singurii fotbaliști care au evoluat și în sezonul trecut pentru Parma.

Dennis Man, căpitan la Parma

Man a avut o prestație bună la primul meci ca și căpitan în tricoul „cruciaților”, evoluția sa fiind apreciată de presa din Italia. 

A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Treptat începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire”, au scris cei de la tuttomarcatoweb, care i-au acordat nota 6,5 lui Man, a doua cea mai mare a meciului. 

Și cei de la Parma Today au apreciat evoluția românului, pe care l-au notat cu nota 6: „Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent”, au scris aceștia. 

Parma s-a impus la limită, după golul marcat de Tutino în minutul 32 și face 38 de puncte, fiind pe locul 12 în Serie B.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cât de grave sunt probleme lui Chelsea? Tuchel: „O să conduc eu mașina!” + mesaj pentru parlamentari
Chelsea
Cât de grave sunt probleme lui Chelsea? Tuchel: „O să conduc eu mașina!” + mesaj pentru parlamentari
„Acord definitiv cu FC Barcelona!” » Catalanii au rezolvat un nou transfer răsunător
LA LIGA
„Acord definitiv cu FC Barcelona!” » Catalanii au rezolvat un nou transfer răsunător

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  16 Martie 2022, 14:18
Postat de obositor_federal pe 15 Martie 2022, 23:25

Nein, nein, nein!!! Mihaila este cel mai bun! El joaca integralist la Atalanta, el este capitan, el este golgeter! Nu mai vreau sa aud de Man! Va rog!

Tu compari nivelul fotbalistilor de la Parma care se lupta sa nu retrogradeze in serie C cu nivelul fotbalistilor de la Atalanta care joaca in UCL,EL si lupta pentru primele 4 locuri? Man nu o sa ajunga niciodata la o echipa de nivelul Atalantei,o sa prinda radacini in serie B...

radu_mihai
radu_mihai  •  16 Martie 2022, 13:56

Are 23 de ani... ce rost mai are sa citesc stirea cand voi sunteti...

observator_federal
observator_federal  •  16 Martie 2022, 09:24
Postat de rumunek pe 16 Martie 2022, 01:25

La meciul precedent parca era catastrofă, așa scriați. *** Nu trebuie acum să ne ducem însă nici în extrema cealaltă, vorbim de Parma, o echipă slabă din Serie B. Dar pe praful de la noi, tot e ceva.

Vicenza este de fapt penultima în Serie B, iar acum Parma a ajuns la opt puncte de Ascoli, ocupanta poziției a opta, ultima care duce la barajul de promovare în Serie A. Etapa viitoare Parma are acasă cu liderul Lecce, ori în ultimele meciuri acasă a pierdut puncte prețioase cu echipe mici... În fine, suma enormă de transfer și salariul sunt ca o ghiulea legată cu lanțul de piciorul lui Man, "condamnat" se pare să joace în continuare la Parma...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează