INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA

Cât de grave sunt probleme lui Chelsea? Tuchel: „O să conduc eu mașina!” + mesaj pentru parlamentari

Thomas Tuchel / FOTO: imago-images +14   FOTO
Thomas Tuchel / FOTO: imago-images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 19:26 / Actualizat marti, 15 martie 2022 21:02

Thomas Tuchel (48 de ani), antrenorul lui Chelsea, admite că situația financiară a clubului este una complicată, din cauza sancțiunilor impuse lui Roman Abramovic.

  • Lille - Chelsea, returul optimii de finală din Liga Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro. În tur, londonezii s-au impus cu 2-0.

Restricțiile impuse împotriva lui Chelsea sunt atât de serioase, încât campioana Europei nu era sigură că va găsi bani pentru deplasarea de la Lille, din returul „optimii” Ligii Campionilor.

Prim eșec la TAS pentru Rusia » Ce decizie s-a luat astăzi la Lausanne
Război în Ucraina
Prim eșec la TAS pentru Rusia » Ce decizie s-a luat astăzi la Lausanne

Tuchel a găsit puterea să glumească pe această temă: „Dacă nu putem merge cu avionul, ne urcăm în tren, în autobuz. Dacă nu se poate nici așa, voi conduce eu o mașină cu 7 locuri. Sincer vă spun, voi face asta. Țineți minte cuvintele, așa va fi”.

Thomas Tuchel, despre problemele lui Chelsea

În cele din urmă, londonezii au rezolvat problema drumului, dar au restricții serioase în alte zone. 

„Trebuie să ne descurcăm cum putem. Sunt ajustări în ceea ce privește numărul oamenilor care fac deplasările, nu mai putem rezerva atât de multe camere în hotel. Dar, din punctul meu de vedere, avem condițiile minime necesare unui club profesionist. 

Sigur, contează și aceste aspecte. Nu e vorba de lux, dar noi vom avea câte două zile de odihnă, în timp ce adversarii vor avea 4. Crește și riscul apariției accidentărilor. De asta e mai bine să călătorești cu un avion, nu să stai atâtea ore pe scaun în autobuz. 

Cât timp vom avea niște tricouri și vom fi în viață, vom arăta că suntem competitivi și vom lupta pentru succesul nostru. Trebuie să facem asta pentru oamenii care ne susțin!”, a comentat Tuchel.

Tuchel: „Scandările fanilor în parlament?!”

Un alt subiect abordat de antrenorul german a fost cel al fanilor care îi scandează numele lui Roman Abramovic. În parlamentul britanic s-a discutat interzicerea acestor manifestări. 

Am auzit și eu în urmă cu câteva minute. Nu știu dacă în aceste momente e cel mai important subiect de discutat în parlament. Dacă scandările fanilor trebuie discutate, atunci ar trebui să ne facem griji în privința priorităților de acolo. Nu e nevoie să comentez, avem aspecte urgente de rezolvat
- Thomas Tuchel

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Rusul Daniil Medvedev ar putea primi interzis la Wimbledon! » Ce condiții pregătesc englezii

Mircea Lucescu nu e de acord cu măsurile impuse împotriva sportivilor ruși: „În opinia mea, sportul ar trebui să unească oamenii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează