INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Gest scandalos al fanilor lui Chelsea » Ce au făcut în timpul momentului dedicat Ucrainei + Reacția lui Thomas Tuchel

Burnley - Chelsea (foto: Imago)
Burnley - Chelsea (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 20:53 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 23:38

Chelsea s-a impus în deplasarea de la Burnley, scor 4-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa #28 din Premier League. Fanii londonezilor au stricat momentul dedicat Ucrainei.

Înainte de startul partidei a avut loc un moment de solidaritate pentru Ucraina, țară invadată de Rusia. Fotbaliștii s-au adunat la centrul terenului, acolo unde au format un cerc, iar suporterii au început să aplaude.

Un miliardar turc anunță că negociază cu Roman Abramovic pentru Chelsea: „Vom ancora steagul Turciei în Londra!”
CHELSEA
Un miliardar turc anunță că negociază cu Roman Abramovic pentru Chelsea: „Vom ancora steagul Turciei în Londra!”

Fanii lui Chelsea au stricat momentul dedicat Ucrainei

Spre final, fanii lui Chelsea au început să îi strige numele lui Roman Abramovic, patronul clubului londonez, care a luat decizia de a se retrage de la cârma formației în contextul războiului izbucnit în Ucraina. 

Numele lui Abramovic apare pe o listă cu 35 de oligarhi ruși identificați de Alexei Navalny, liderul opoziției din Rusia, care ar fi „oamenii-cheie ai cleptocrației lui Vladimir Putin”. Autoritățile din Marea Britanie au lăsat să se înțeleagă că Abramovic nu va mai fi lăsat să intre în țară din cauza relației cu Putin.

Thomas Tuchel, deranjat de reacția fanilor

Thomas Tuchel (48 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, nu a putut trece ce vederea peste cele întâmplate la începutul meciului și a criticat gestul făcut de suporterii londonezi: „Nu era momentul potrivit să facă așa ceva. Dacă dorim să ne arătăm solidaritatea, o facem împreună. Nu este un moment să transmitem alte mesaje”.

Roman Abramovic vinde echipa și donează banii

Fostul patron al celor de la Chelsea a anunțat că va vinde clubul londonez, iar profitul obținut va merge către victimele războiului din Ucraina. „Am luat întotdeaua decizii în interesul clubului. În situația actuală, am hotărât să îl vând, acest lucru fiind în interesul fanilor, angajaților, sponsorilor și partenerilor. Toți banii strânși vor merge către victimele războiului din Ucraina”, a fost mesajul oficial transmis de Abramovic. 

Clasament Premier League

VIDEO Gest bizar făcut de suporterii lui Chelsea în timpul minutului de aplauze pentru Ucraina » I-au scandat numele lui Abramovici

Citește alte știri despre războiul din Ucraina

Campioana Ucrainei s-a retras din Liga Campionilor și s-a desființat: „Toți banii merg la armată. Vom câștiga!”
Război în Ucraina
Campioana Ucrainei s-a retras din Liga Campionilor și s-a desființat: „Toți banii merg la armată. Vom câștiga!”
Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
2150707755085222
Catalin Manole  •  07 Martie 2022, 01:19

Ce să mai intelegi? Lumea in care trăim este grav bolnavă, acum două saptamani miliardarii ruși susțineau economiile occidentale iar acum sunt acuzați doar pentru motivul că sunt ruși ....se relatează in masmedia că au dobandit averile ilicit, dacă se va adeveri că așa este atunci toți cei care au profitat de afacerile cu acesti ,,Oligarhi" sunt complici !

dvd1
dvd1  •  06 Martie 2022, 18:39

Chelsea o sa decada din campionatul viitor. Anul asta o sa mai fie ceva dar de la anul s-a cam terminat cu Chelsea

1745flo
1745flo  •  06 Martie 2022, 16:51

Au și ei gigistii lor, sunt peste tot în lume!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează