INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GALATASARAY - RIZESPOR 2-0 // Aplaudat de fani, Florin Andone va fi titular şi pe „Bernabeu”!

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 12:13

Florin Andone (26 de ani) n-a marcat vineri în victoria cu Rizespor, scor 2-0, dar a fost principala armă ofensivă a campioanei şi Terim vrea să înceapă cu el şi cu Real Madrid în Liga Campionilor. Radamel Falcao (33 de ani), accidentat, va mai lipsi zece zile. 

Atacantul român a devenit punct fix la Galatasaray. A fost, pentru a patra oară la rând, integralist la campioana Turciei în victoria cu Rize. Chiar dacă nu a marcat, s-a remarcat din nou şi a fost aplaudat de fanii Cim Bom Bom la final.  

„A constituit punctul de referinţă al ofensivei şi permanent i-a hărţuit pe fundaşi adverşi. Nu are cum să lipsească din returul cu Real de pe Bernabeu!”, a scris Fanatik. 

A provocat un autogol 

Contra îşi face speranţe că „tricolorul” va fi în formă şi la meciurile cu Suedia şi Spania din preliminariile CE 2020. Pentru că Andone a provocat autogolul de 1-0, forţându-l în duelul aerian pe Talbi să reia cu capul în propria poartă. Tot spre el se ducea centrarea lui Şener, oprită cu mâna în careu! Dar penaltyul a fost bătut de data asta de Babel. Presa turcă a aflat că nici la Madrid nu va reveni Radamel Falcao. Columbianul face deplasarea în Spania, însă va mai absenta zece zile, astfel că Florin va începe miercuri şi meciul cu Real.  

2 goluriîn 556 de minute are Florin Andone la Galatasaray. A fost titular în 6 dintre cele 7 meciuri în care a jucat în campionat şi Ligă

VEZI ȘI:

13 zile până la România - Suedia // Ciprian Tătărușanu - Lyon a devenit un mariaj imposibil: „Găsește-mi urgent echipă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
respect2014
respect2014  •  02 Noiembrie 2019, 14:01

N am nici o treaba cu el. Modest, muncitor. Dar 2 goluri in 7 meciuri in Turcia si mai ales la Galata... Putin. Foarte putin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează