INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GALATASARAY - SIVASSPOR 3-2 // Florin Andone a făcut precum Pușcaș la penalty » „L-a scos din echipă pe Falcao!”

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 10:34

Atacantul Florin Andone a reușit o „dublă” în meciul pe care Galatasaray l-a câștigat, aseară, pe teren propriu, cu Sivasspor, 3-2. Fatih Terim, antrenorul „Cim Bom” l-a lăudat pe atacantul român, aflat la primele goluri în Süper Lig. „L-a scos din echipă pe Falcao. Stă bine pe picioare, este tehnic şi are şi viteză”, a comentat Fotomac. 

Florin Andone a fost vineri seară eroul campioanei Turciei. La al treilea meci ca titular în Süper Lig, atacantul împrumutat de la Brighton a reuşit primele goluri pentru „Cim Bom” în victoria (3-2) cu Sivas, la care Papp a rămas rezervă. 

„Mi-aş dori doi-trei ca el” 

Dezamăgitor la naţională, Florin l-a mulţumit însă pe Fatih Terim, răsplătindu-i încrederea acordată. „Mi-aş dori să am doi-trei atacanţi ca el. M-a încântat performanţa lui şi sunt fericit pentru Andone. Aş vrea să joc cu el şi cu Falcao contra lui Real în Ligă, e important să fie concurenţă în faţă”, a explicat antrenorul Galatei.  
 

Românul a fost lăudat în Fotomac şi de editorialistul Erman Toroğlu: „Andone l-a scos din echipă pe Falcao, l-a eclipsat şi pe Diagne şi ne-a dovedit ce calităţi posedă. Stă bine pe picioare, este tehnic şi are şi viteză”. 

A făcut ca Pușcaș! I-a luat faţa lui Belhanda la penalty

Primul gol a fost de autor: a plecat vijelios din extrema stângă, a driblat doi adversari şi a şutat formidabil de la marginea careului, direct la vinclu.  

Apoi a scos şi un penalty, pe care l-a transformat cu fentă, pe centru. Florin a luat mingea cu convingere, fiind lăsat să execute de marocanul Belhanda, primul pe lista lui Terim.  

Andone a repetat astfel gestul făcut de George Pușcaș în meciul România - Norvegia, 1-1. Atunci, sub privirile lui Florin, Pușcaș a luat mingea să execute el penalty-ul, la 0-0, deși Nicolae Stanciu era primul pe listă. Spre deosebire de colegul de la națională, Andone a transformat fără emoții. 

9 șuturia avut Florin Andone, dintre care trei cadrate

2 ani şi opt lunitrecuseră de la ultima "dublă" a unui român în Süper Lig: Bogdan Stancu la Gençlerbirliği, tot la un 3-2, cu Akhisar, cu al doilea gol la fel din penalty 286 de minute a jucat Andone în patru meciuri la Galatasaray, cu Sivas fiind primul lui meci ca integralist

„Sunt fericit să înscriu goluri. Sper că au fost doar primele două pentru Galatasaray și că vor deveni repede istorie. Aesst meci mi-a dat multă încredere. Trebuie să muncesc să ajung la cel mai bun nivel al meu” 
Florin Andone, atacant Galatasaray

Citește și:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  19 Octombrie 2019, 16:18

pai cum asa..?!.... a scos Puscas acel penalti?!

vishnu
vishnu  •  19 Octombrie 2019, 16:11

Problema lui Puscas nu e ca a luat mingea, ci ca nu si-a variat tehnica de executie si coltul. Plecase portarul pe coltul ala cu o ora inainte sa ajunga Puscas la minge.

dora
dora  •  19 Octombrie 2019, 13:37

Nu ii va lua fata niciodata. Falcao a fost odihnit pentru meciul din Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează