INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - BARCELONA 0-0

Gâlcă își laudă elevii, dar nu e 100% mulțumit: ”Trebuia să ajungem mai mult la poartă, chiar dacă am întîlnit Barcelona”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 19:42

Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Espanyol, a vorbit despre remiza obținută în fața Barcelonei, scor 0-0.

”Este un meci extraordinar făcut de jucători, dar vreau mult mai mult de la ei. Barcelona a avut foarte multe ocazii. Din păcate, sărbătorile m-au împiedicat să am numărul de antrenamente pe care îl doream. 

Am fost o echipă scurtă, ne-am închis foarte bine și nu le-am dat spații. Mai avem de lucrat în ofensivă, pentru că am recuperat de multe ori mingea, dar am pierdut-o repede. I-am felicitat pe jucători pentru atitudinea extraordinară, dar mai avem de lucrat”, a spus Costel Gâlcă la DigiSport. 

Tehnicianul a vorbit și despre problemele pe care vrea să le rezolve pînă la următoarele meciuri în care va întîlni campioana Europei: ”Trebuia să ajungem mai mult la poartă, chiar dacă e vorba de Barcelona, cea mai bună echipă din lume. Îmi doresc ca cei patru jucători din față să se coordoneze mai bine.

Au fost momente cînd trebuia să ducem mingea dintr-o parte în alta, pentru a face o echipă mai scurtă și să forțăm Barcelona să coboare mai jos, dar n-am reușit. Am jucat prea mult în mijloc, trebuia să o scoatem mai mult în margine”.

...despre confruntările din Cupa Regelui: ”Barcelona va veni pregătită acum. Probabil că va încerca să egaleze intensitatea pe care am avut-o noi astăzi. E foarte greu să înfrunți Barcelona în dublă manșă, dar nu imposibil să îi elimini”

...despre obiectivele din acest sezon: ”Vreau să terminăm cît mai sus, dar mă interesează mai mult jocul echipei. Doar așa putem aduce lumea la stadion, așa cum s-a întîmplat astăzi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  03 Ianuarie 2016, 13:54

Multe felicitari Galca!!!nu pentru egalul cu barcelona, ci pentru ce ai reusit. Sa antrenezi o echipa ca Espanyol, sa traiesti intr-un oras ca Barcelona (cine a fost acolo stie despre ce vorbesc) si sa te faci apreciat imediat prin rezultate bune...ce sa zic, ca sa inteleaga toti...CAM ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOT!:D...

spion_kop
spion_kop  •  03 Ianuarie 2016, 12:50

Bravo Costele, acum ai adus pe stadion toti *** iberici care au mincat de Revelion capsunele cu gust de portocale, bravo tata !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  03 Ianuarie 2016, 09:57

Daca ajungea mai mult la poarta adversa, Espanol primea o caruta de goluri. Asa, au bagat autobaza in careul propriu, au jucat extrem de agresiv, sub obladuirea arbitrului si au profitat de ratarile imense ale Barcelonei. Espanol a castigat un punct iar fotbalul a pierdut categoric acest meci.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează