INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Gâlcă, lăudat în continuare chiar dacă n-a mai cîștigat de 5 meciuri: "Mi-a oferit încrederea necesară"

Foto: ara.cat
Foto: ara.cat

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 18:42

Espanyol n-a mai cîștigat nici un meci din ultimele cinci partide, însă Constantin Gâlcă e în continuare un bun motivator pentru elevii săi.

Joan Jordan este doar unul dintre jucătorii pe care i-a folosit foarte mult în ultima vreme. Mijlocașul de 21 de ani l-a lăudat pe Gâlcă, considerînd că e un antrenor care oferă toată încrederea jucătorilor.

"Gâlca mi-a dat toată încrederera de care aveam nevoie. M-a văzut la antrenamente și i-a plăcut jocul meu, deși nu prea mă cunoștea foarte bine. Mi-a zis să stau liniştit, să am mai multă intensitate, să contribui la posesie şi să pasez balonul dintr-o parte în alta", a spus Jordan în presa spaniolă.

1 gol
a marcat Joan în meciul pierdut cu Eibar, scor 1-2

"La celălalt antrenor era complicat să am șansa mea. Nici nu-mi spunea ce trebuie să fac, deși mă antrenam la intesitate maximă. Dacă nu mă antrenam bine, acum cu Gâlcă se vedea că sînt un dezastru" Joan Jordan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează