INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

GALERIE FOTO Achiziţie de lux pentru Laurenţiu Reghecampf » A investit aproape 1 milion de dolari!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 17:44

Fostul antrenor la Stelei, Laurenţiu Reghecampf, are un salariu regal la Al Hilal. Cu această ocazie acesta a decis să-şi achiziţioneze o vilă de lux, pe două etaje, în Las Vegas.

Noua reşedinţă are un living uriaş, cu şemineu şi geamuri mari cu privelişte spre curtea interioară. Două piscine impresionante, loc special pentru grătar, pasiunea secretă a lui Reghecampf.

Casa are 4 dormitoare uriaşe, băi din marmură, dar şi trei garaje special pentru limuzinele de colecţie ale tehnicianului de 39 de ani. Vila de lux este complet mobilată.

Pe lîngă casele de vacanţă din Statele Unite ale Americii, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai deţin două case una la Snagov şi una în Bucureşti, dar şi o vilă de trei etaje cu acces la lac, tot în Snagov.

La Los Angeles, familia Reghecampf mai deţine un apartament de lux închiriat cu 10.000 de dolari pe lună, în celebrul complex aparţinînd lui Donald Trump.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
thedronius
thedronius  •  19 Ianuarie 2015, 14:06

Bah, n-am pomenit atata minciuna. Aia nu e casa de 1 milion de dolari. Cu 1 mil $ iti iei un apartament eventual, nu penthouse-ul din poze.

mihai_09
mihai_09  •  18 Ianuarie 2015, 19:42

Bravo lor.

dash.berlin
dash.berlin  •  18 Ianuarie 2015, 19:21
Postat de alexbarosanu pe 18 Ianuarie 2015, 18:39

bani nemunciti! doctorii salveaza vieti si traiesc in mizerie! cacatii de fotbalisti se distreaza si pentru asta sunt platiti regeste. prafu saleaga de ei

Alt tantalau :))) Tu crezi ca viata de fotbalist/antrenor e floare la ureche?Inseamna ca nu stii ce inseamna trei antrenamente pe zi timp de 20 de ani :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează