INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

„A ajuns devreme în Premier League” » Mesajul lui Florin Gardoș pentru Drăgușin

Florin Gardoș într-un duel cu legenda lui Chesea, Drogba. Foto: Imago Images
Florin Gardoș într-un duel cu legenda lui Chesea, Drogba. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 16:49 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 18:31

Radu Drăgușin, 21 de ani, va evolua pentru Tottenham după ce a avut de ales între Spurs și Bayern Munchen.

Mutarea a fost comentată de Florin Gardoș, 35 de ani, care a evoluat patru sezoane în Premier League, pentru Southampton.

GSP a surprins imaginile zilei în Antalya: au cedat nervii la amicalul echipei românești + Fotbalist scos pe brațe de pe teren
FC VOLUNTARI
GSP a surprins imaginile zilei în Antalya: au cedat nervii la amicalul echipei românești + Fotbalist scos pe brațe de pe teren

Florin Gardoș îl laudă pe Drăgușin: „În ultimii ani nu au mai fost jucători români curtați de echipe mari”

Fostul fundaș Florin Gardoș are încredere în calitățile lui Drăgușin și este de părere că orice alegere ar fi făcut ar fi reprezentat un pas important în cariera fostului jucător de la Genoa.

„Indiferent de ce ar fi ales, era o mutare extraordinară. În ultimii ani nu au mai fost jucători români curtați de echipe mari. Era o decizie grea, depindea exclusiv de discuțiile cu cluburile, de strategie. Probabil a considerat că are șanse mai mari să joace titular la Tottenham.

A ajuns devreme, foarte devreme în Premier League. Este foarte important, am scos puțin capul. În ultimii ani, jucătorii români au fost cam subevaluați. Sper să reușească, pentru că se mai schimbă puțin trendul. 

E important să joace bine, să lase o impresie bună. E bine și pentru încrederea lui, să se adapteze repede, pentru că avem nevoie de el pentru EURO”, a precizat Florin Gardoș, pentru Sport.ro

3 motive pentru care Radu Drăgușin a ales Tottenham în locul lui Bayern

GSP.ro îți prezintă trei motive pentru care Radu Drăgușin a preferat-o pe Tottenham

1. Premier League era visul lui

Transferul la Tottenham reprezintă un vis împlinit pentru internaționalul român. Acesta a recunoscut de mai multe ori că ar vrea să joace în insulă.

„Premier League este un campionat în care mi-ar plăcea să joc, îmi place foarte mult și îl urmăresc foarte des. De ce nu? Acolo îmi doream de mic să joc și sper ca într-un viitor să o fac”, a spus Drăgușin într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Acum, Drăgușin a avut în fața șansa să-și îndeplinească visul și nu a ezitat, deși la mijloc era o forță a Europei.

2. S-a simțit dorit

Tottenham a fost primul club care s-a interesat de Drăgușin în această vară. A forțat de fiecare dată, a căutat soluții pentru a ajunge la un acord cu Genoa, arătându-i lui Radu că este un jucător important.

Mai mult, chiar și antrenorul Ange Postegoclu a arătat că și-l dorește pe român. Cei doi au vorbit de mai multe ori la telefon, în timp ce Bayern a intrat pe fir mai târziu, motiv pentru care Radu a simțit că londonezii îl vor mai mult.

30.000.000 de eurova plăti Tottenham pentru Radu Drăgușin

3. Are șanse mai mari să joace

La Tottenham e criză în defensivă. Astfel că Radu are șanse foarte mari să intre direct în echipa de start.

În acest moment, Tottenham are mari probleme în centrul defensivei, Postecoglou a mizat pe Emerson (fundaș dreapta) ca apărător central. În lot mai sunt Cristian Romero, care a accidentat, Micky Van de Ven, Ben Davies și Eric Dier, care ar putea ajunge la Bayern.

Astfel, concurența de la Tottenham nu este una care să-l sperie pe Radu. Fotbalistul român se poate bate de la egal la egal are toate șansele să fie titular la Spurs.

Ceea ce îi asigură și locul de titular la EURO 2024. De partea cealaltă, la Bayern i-ar fi fost mai greu să fie titular. Dayot Upamecano este punct în fix în defensiva lui Tuchel, care îi mai mai are pe Matthijs de Ligt și Min-jae Kim concurează pentru al doilea loc. Iar lui Drăgușin i-ar fi fost mult mai greu să treacă de doi dintre rivalii săi pe post.

VIDEO Radu Drăgușin a plecat spre Londra

Citește și:

Cum arată TOP-ul celor mai mari transferuri în jurul României? Drăgușin e capul nostru de afiș, cum stau Ungaria, Bulgaria sau Serbia

CSU Craiova o înfruntă pe Greifswalder FC, echipă din liga a patra germană, în primul amical al iernii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dimco61
dimco61  •  10 Ianuarie 2024, 18:06

Gardule,pentru tine ar fi fost prea devreme la orice varsta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează