INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Gardoshow » Florin Gardoş a evoluat impecabil în partida cu Arsenal. Fanii se înclină în faţa lui: ”Strălucitor”

Gardoş e deasupra
Gardoş e deasupra "tunarilor" şi reia puternic cu capul spre poarta lui Ospina // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 23:22

Koeman, managerul "sfinţilor" irezistibili, ştie de ce a investit 6,8 milioane euro pentru stoperul Stelei. Iar fanii se înclină în faţa lui Florin: "Strălucitor".

Southampton, neaşteptata bombă a acestui sezon. În vară, şi-a vîndut cei mai buni jucători, s-a despărţit de directorul executiv Cortese şi de managerul Pochettino care construiseră o excelentă echipă. Mulţi o vedeau la retrogradare în Insulă.

Revoluţia olandeză
Dar fraţii Koeman, Ronald principal, Erwin secund, au făcut transferurile dorite şi, în cîteva luni, au format o trupă şi mai performantă. Locul 2 în Premier şi cea care a eliminat-o pe Arsenal din "16-imile" Cupei Ligii Angliei. Iar Gardoş e parte din această revoluţie a olandezilor zburători.

"Sînt fericit pentru Gardoş"
Cumpărat cu 6,8 milioane de euro, fostul stelist a fost marţi prima oară titular la "sfinţi". Jocul său? Ireproşabil 90 de minute, impresionîndu-l pe Koeman: "Sînt foarte mulţumit şi fericit pentru el. Florin a sosit la noi accidentat, avea o leziune musculară şi a trebuit să-l aşteptăm să-şi revină".

"Mai sigur decît Chiricheş"
Fanii sînt la fel de încîntaţi de stoperul "tricolor". "Foarte bun jocul românului. Cu el, apărarea e mai puternică şi mai precisă" a fost un mesaj pe twitter. Şi altul, la fel de frumos: "Gardoş, absolut remarcabil contra lui Arsenal".

"Acum, Gardoş e sută la sută refăcut, a atins capacitatea maximă. Acum, îşi poate demonstra calităţile pentru care l-am transferat" (Ronald Koeman, manager Southampton)

"A fost strălucitor. Gardoş se simte confortabil cu mingea la picior, e foarte tehnic, tipic românilor, dar mult mai sigur decît Chiricheş" (Fan al lui Southampton, pe Twitter)

7,5 a fost nota primită de Florin Gardoş în tabloidul Daily Mail după 2-1 cu Arsenal

119,5 milioane euro au cîştigat "sfinţii" în vară din vînzarea jucătorilor; au cheltuit 73,2 milioane

Pantilidemon
Fără nici un minut în Premier la Sunderland, Pantilimon a fost total depăşit în Cupa Ligii (1-2 acasă cu Stoke). Integralist, portarul a primit două goluri pe care le-ar fi putut evita.

La primul, balonul i s-a strecurat printre picioare, la al doilea, i-a făcut freza. "Un singur cuvînt: teribil", l-a criticat un suporter pe twitter. "Ar trebui să mai şi prindă mingea la centrări, nu doar s-o scape sau s-o boxeze".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
stalker87
stalker87  •  25 Septembrie 2014, 10:47

De parca dupa un meci iti dai seama de valoarea unui jucator. Asa ziceau anul trecut de chiriches si acum greseste meci de meci cand prinde echipa :)) Mai asteptati cateva meciuri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează