INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Maxim, dorit la una dintre cele mai importante echipe ale Turciei!

Alexandru Maxim, Gaziantep
Alexandru Maxim, Gaziantep

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:13 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:38

Alexandru Maxim (30 de ani) e decis să se transfere de la Gaziantep, după demiterea lui Marius Șumudică. L-ar înlocui la Besiktas, liderul din Super Lig, pe Adem Ljajic.

Se sparge gașca românilor de la Gaziantep. Destituirea lui Marius Șumudică îi schimbă planurile și lui Alexandru Maxim, reinventat în Turcia chiar de antrenorul român. Mijlocașul de 30 de ani, al cărui contract expiră în iunie 2022, poate face un pas înainte în carieră, mutându-se la liderul din Süper Lig. 

Cotidianul Fanatik scrie despre oferta lui Beșiktaș, unde e dorit de tehnicianul Sergen Yalçın, care „își caută un decar cu experiență”, remarcându-l pe cel mai bun marcator al lui Șumi.

Beşiktaş oferă doi jucători la schimb pentru Alexandru Maxim!

Turcii susțin că Maxim e hotărât să plece și că românul ar trebui să-l înlocuiască la „alb-negri” pe Adem Ljajic, sârbul ajuns în depresie, după problemele din viața personală. Pentru a-l convinge pe bașkanul supărat pe declarațiile lui Șumudică, Beșiktaș propune și doi fotbaliști la schimb, pe atacantul american Tyler Boyd și pe fundașul francez Isimat-Mirin, puțin folosiți sau chiar deloc.

9 goluriare Maxim în 16 meciuri din acest campionat plus unul în Cupa Turciei la Gaziantep. E cotat la 2,6 milioane de euro pe transfermarkt.de

32 de trofeeare Besiktas în palmares: 15 campionate, 9 Cupe ale Turciei și 8 Supercupe

Aveam o relație excelentă cu Șumudică și cu întreg stafful, e normal să-mi pară rau pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Șumudică și să se întâmple cât mai curând - Alexandru Maxim, mijlocaș Gaziantep

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Mircea Lucescu e cu ochii pe Ianis Hagi: „Ar avea nevoie de un antrenor ca mine”

A semnat! Unde a ajuns Adrian Stoian, după eșecurile de la FCSB și Viitorul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  13 Ianuarie 2021, 13:52

E posibil... cei 3 granzi din turcia mereu adună ce-i mai bun din campionat....

adriann_
adriann_  •  13 Ianuarie 2021, 12:13

Era normal sa vina aceasta oferta avand in vedere ce a aratat Maxim in sezonul asta. Bafta la Besiktas, e un club mare care se bate la titlu, joaca in CUpele Europene etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează