INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // Echipa lui Șumudică pică 6 locuri în clasament

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 19:00

Gaziantep Gazişehir, formația lui Marius Șumudică, a pierdut în fața celor de la Istanbul Başakşehir, echipa favorită a președintelui Erdogan, scor 1-2, în cadrul etapei a șaptea din prima ligă a Turciei.

Antrenorul român a făcut din nou spectacol în Turcia. A „reușit” să încaseze cartonașul galben după doar 75 de secunde! Arbitrul l-a sancționat pentru că a împiedicat un jucător advers din executarea unei lovituri de la margine (DETALII AICI).

Gaziantep a fost condusă încă din minutul 13, când Crivelli a reușit să deschidă scorul. Gazdele au rămas în 10 oameni din minutul 18, când Gural a fost eliminat. Totuși, echipa românului a reușit să restabilească egalitatea după doar 11 minute, aflându-se și în inferioritate numerică. Golul a venit după o gafă colosală a portarului lui Bașakșehir, Gunok. Autor, Twumasi.

În minutul 71, însă, oaspeții au preluat din nou conducerea pe tabelă, prin același Crivelli, care a stabilit și rezultatul final al acestei întâlniri, scor 1-2. 

Șumudică a ratat ocazia de a egala liderul din prima ligă a Turciei, Alanyaspor, și a coborât de pe doi tocmai pe locul 8, la egalitate de puncte (11) cu Fenerbahce, Bașakșehir și Antalyaspor.

Gaziantep - Başakşehir 1-2

Vezi și: GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR // VIDEO Oficial, e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi de Marius Șumudică după 75 de secunde din meci

Echipele de start

Gaziantep: Lodygin - Ceylan, Djilobodji, Kana Biyik, Morais - Kayode, Chibsah, Toșca, Vural - Demir, Twumasi
Rezerve: Guvenc, Aktas, Ates, Erdem, Jefferson, Olkowski, Ozer, Pawlowski, Soyalp, Zengin
Antrenor: Marius Șumudică 

Bașakșehir: Günok - Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy - Visca, Okechukwu, Tekdemir, Kahveci - Gulbrandsen, Crivelli
Rezerve: Babacan, Ba, Behich, Ponck, Elia, Frei, Inler, Ozcan, Topal, Ucar
Antrenor: Okan Buruc

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
kamouniyak
kamouniyak  •  07 Octombrie 2019, 02:00
Postat de cneius pe 06 Octombrie 2019, 19:30

"Gaziantep e pe locul 5 în Superliga turcă, cu 11 puncte."..."Gaziantep este pe locul 11, cu 8 puncte." Deci, pe ce loc e ?

In curand o sa fie in afara primelor 10, ca Sumudica nu e antrenor si ca nu se face un clasament obiectiv cand au trecut de-abia cateva etape.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  06 Octombrie 2019, 19:50

Pe locul 1 , cu 2 puncte.

cneius
cneius  •  06 Octombrie 2019, 19:30

"Gaziantep e pe locul 5 în Superliga turcă, cu 11 puncte."..."Gaziantep este pe locul 11, cu 8 puncte." Deci, pe ce loc e ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează