INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Gaziantep și-a amintit gustul victoriei! Succes în fața lui Genclerbirligi, cu Alexandru Maxim și Alin Toșca titulari

Bucuria celor de la Gaziantep după victoria cu Genclerbirligi // foto: Twitter @ Gaziantep
Bucuria celor de la Gaziantep după victoria cu Genclerbirligi // foto: Twitter @ Gaziantep

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 17:25 / Actualizat marti, 02 martie 2021 17:35

Cu Alexandru Maxim (30 de ani) și Alin Toșca (28) titulari, Gaziantep a câștigat meciul cu Genclerbirligi din etapa 28 a campionatului din Turcia, scor 2-1.

Cu o singură victorie în cele 7 meciuri jucate sub comanda noului antrenor Ricardo Sa Pinto, Gaziantep se vedea nevoită să câștige cu Genclerbirligi pentru a nu se îndepărta prea tare de zona europeană. Iar fosta echipă a lui Șumudică, la care Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari, a triumfat.

Gaziantep, victorie importantă în Turcia

Genclerbirligi, care nu s-a putut baza pe Bogdan Stancu, accidentat, a deschis scorul în minutul 18, prin Sandro Lima. Oaspeții au rămas în avantaj până în repriza secundă și în minutul 58 părea că nimic nu se mai poate întâmpla, după ce Kevin Mirallas a fost eliminat de la Gaziantep. Totuși, gazdele au reușit să întoarcă scorul, deși au jucat în inferioritate numerică!

Kenan Ozer a egalat în minutul 59, iar victoria a fost adusă de Jefferson, care a înscris în minutul 79 cu o lovitură de cap puternică.

Alin Toșca a fost integralist la Gaziantep, în timp ce Alexandru Maxim a fost înlocuit cu Roderick în minutul 84. După acest rezultat, Gaziantep a urcat pe locul 6 și are 43 de puncte acumulate în 27 de meciuri.

VIDEO. Junior Morais, Gaziantep: „La Astra am fost o familie, dar la FCSB am început să simt că sunt fotbalist”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Parma a greșit rețeta pentru Man! „Cu tot respectul pentru echipa de Seria A, trebuie spuse lucrurile astea”

Ianis Hagi și-a dezvăluit secretele: „Suntem atât de imprevizibili”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  02 Martie 2021, 19:39

Mai exista viata si dupa Sumudica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează