INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică și-a cucerit jucătorii: „Îl iubesc, nu am mai lucrat niciodată cu un asemenea antrenor”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 14:21 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 14:28

Internaționalul camerunez Jean-Armel Kana-Biyik (31 de ani), care a lucrat un sezon cu Marius Șumudică și la Kayserispor (2017-2018), este din 2019 la Gaziantep.

Jean-Armel Kana-Biyik, fundașul lui Gaziantep, internațional camerunez născut în Franța, e impresionat de tehnicianul formației sale. „Îl iubesc pe Marius Șumudică. Pot spune cu ușurință acest lucru: nu am mai lucrat niciodată cu un asemenea antrenor în cariera mea", a afirmat Kana-Biyik într-un interviu pentru agenția turcă DHA (Demirören Haber Ajansı'na).

Jean-Armel Kana-Biyik, despre Marius Șumudică: „Îl iubesc și îl respect foarte mult”

„Șumudică are o relație foarte bună cu jucătorii, e un antrenor care știe fotbal, știe cum trebuie să joace echipa. Îl iubesc și îl respect foarte mult”, a adăugat acesta. 

Apărătorul cu dublă cetățenie - franceză și cameruneză - se simte foarte bine în Turcia: „E a treia mea țară. M-am născut în Franța, familia mea e originară din Camerun, iar eu trăiesc de mult timp în Turcia”. 

După opt ani în Franța, la Le Havre, Rennes și Toulouse, Kana-Biyik s-a mutat în Turcia în 2016, jucând la Kayserispor (2016-2019, un sezon alături de Șumudică) și Gaziantep (din 2019).

VIDEO. Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ladislau Boloni, interviu drastic în cazul Colțescu: „Niciodată nu e rasism!” + „Îl rog pe ministrul Stroe să nu-și ceară scuze în numele meu”

Britanicii sar în apărarea lui Ianis: „Hagi are încă un rol mare de jucat. Rangers nu ar trebui să îl îndepărteze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cineva
cineva  •  15 Decembrie 2020, 21:50
Postat de Marcel Popa pe 15 Decembrie 2020, 15:36

Un antrenor care merita respect.Bravo Sumi.

Asa este. Sumudica pt noi ,este iuda 2

persanu
persanu  •  15 Decembrie 2020, 17:28

Da , pai ce antrenor isi plateste jucatorii ca sa fie si el antrenor ?:))) Tare curios as fi daca sunt astfel de cazuri si in alte campionate , mai importante. Rednic dadea prime la jucaotri meci de meci :))))) Pai daca nu le dai prime te dau patronii afara :))) Geniali domne geniali. Antrenorii romani sunt geniali . Printre putinele meserii din lume unde angajatul plateste ca sa munceasca :)))))))) Da sigur , imbraca aceasta prima , o imbraca frumos. Baaa antrenor esti cand ai rezultate notabile ba , cand castigi cu o echipa chiar si atunci cand nu au prime sau salarii platite la timp. Altfel angajeaza 11 mercenari care au trecut prin trupele de elita ale statelor unite , nu mai ai nevoie de rezerve ca sigur bat toate echipele .

853246084756615
Marcel Popa  •  15 Decembrie 2020, 15:36

Un antrenor care merita respect.Bravo Sumi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează