INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Gaziantep - Kayserispor 2-1 » Dan Petrescu a debutat cu o înfrângere! Alexandru Maxim a marcat golul decisiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 14:04 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 17:58

Gaziantep a învins Kayserispor, scor 2-1, în runda #19 din campionatul Turciei, iar Dan Petrescu a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Kayseri.

Dan Petrescu a debutat cu stângul pe banca celor de la Kayserispor. Elevul său din apărare, Zoran Kvrzic, și-a introdus mingea în propria poartă în minutul 31 și a stabilit scorul primei reprize, 1-0.

După pauză, Dimitrios Kolovetsios a restabilit egalitatea în minutul 61, după assist-ul oferit de Avramovski. Alexandru Maxim, dorit de Beșiktaș, a marcat ultimul gol al meciului, din penalty, iar toate punctele au rămas pe Gaziantep Stadyumu. A fost al 7-lea gol al internaționalului român în ultimele 8 meciuri, iar acesta se situează pe locul 3 în clasamentul golgeterilor din campionatul Turciei, cu 10 reușite.

+12 FOTO

Alexandru Maxim nu a terminat meciul pe teren și a fost schimbat în minutul 83, iar în locul lui a intrat Junior Morais, fostul jucător al celor de la FCSB și Astra Giurgiu. Partida a fost prelungită cu 7 minute, dar nu a fost suficient pentru cei de la Kayseri, care au fost învinși de fosta echipă a lui Marius Șumudică.

La Kayserispor, Cristian Săpunaru a fost integralist, iar Dan Petrescu nu s-a putut baza pe Denis Alibec și Silviu Lung Jr., fiind accidentați.

Gaziantep - Kayserispor, 2-1

Au marcat: Z. Kvrzic '31 (autogol), Alexandru Maxim '75 (pen) / D. Kolovestsios '61

Gaziantep - Kayserispor, echipele de start:

Gaziantep (4-2-3-1): Guvenc - Djilobodji, Toșca, Olkowski, Ceylan - Ozer, Vural - Mirallas, Maxim, Vetrih - Demir
Rezerve: Akbaba, Zenguin, Junior Morais, Aktas, Kozulj, Cihan, Tetteh, Sahin, Soyalp, Andre
Antrenor: Erdal Gunes

Kayserispor (4-2-3-1): Alemdar - Behich, Kolovetsios, Săpunaru, Kvrzic - Fernandes, Attamah - Pedro Henrique, Avramovski, Lennon - Kanga Aka
Rezerve: Cipe, Capar, Dogan, Manzala, Demir, Parlak, Campanharo, Ackah, Celik, Korkmaz
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Gaziantep Stadyumu
Arbitru: Halil Umut Meler

VIDEO. Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor » Va fi plătit regește

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Kylian Mbappe, luat la rost pentru modul în care joacă: „Nu poate fi titular la PSG! Vrea doar să își ridiculizeze adversarii”

Wayne Rooney, golgheterul naționalei Angliei și al lui Manchester United, se retrage și pornește într-o nouă aventură » Ce echipă va antrena

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  16 Ianuarie 2021, 17:26
Postat de dubluv pe 16 Ianuarie 2021, 17:04

rezultat prost atat pentru Petrescu, cat si pentru Sumudica.

Dar bun pentru Maxim.

dubluv
dubluv  •  16 Ianuarie 2021, 17:04

rezultat prost atat pentru Petrescu, cat si pentru Sumudica.

dubluv
dubluv  •  16 Ianuarie 2021, 16:25

tare livescorul cu Autogoooooll!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează